Lekkage in uw zwembad opsporen

Lekt er water uit uw zwembad? Met onze speciale apparatuur kunnen we het lek eenvoudig traceren.
Hak- en breekwerk is niet nodig en uw verzekering vergoedt vaak de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Een lekkage in uw zwembad opsporen met onze hulp

Heeft u een zwembad in de tuin? Laat in dat geval regelmatig een lekdetectie bij uw zwembad uitvoeren, om een eventuele lekkage tijdig op te sporen. Een lekkage in uw zwembad opsporen is vaak behoorlijk lastig, omdat de lekkage door verschillende oorzaken kan zijn ontstaan. Het belang van het tijdig opsporen van lekkages in zwembaden is groot, om de kans op een vervelende waterschade te voorkomen. De waterschade kan bijvoorbeeld voorkomen in de vorm van schimmelplekken op muren en plafonds, rottende plekken in het hout rond uw zwembad, enzovoort. De Lekdetectiecentrale heeft de beschikking over verschillende geavanceerde hulpmiddelen, die een lekdetectie rond uw zwembad een stuk makkelijker maken.

Een lek in uw zwembad opsporen: hoe werkt dit?

lekkage zwembad opsporenVoordat we een lek in uw zwembad opsporen zullen we een ruwe inschatting maken van de bron van de lekkage. Op basis van deze inschatting bepalen we welk type lekdetectie het meest geschikt is om de bron van de lekkage op te kunnen sporen. In de meeste gevallen biedt leaktracking een uitkomst. Leaktracking creëert een elektrisch veld boven het wateroppervlak. Water is een goede geleider van elektriciteit. Zit er een lek in uw zwembad, dan lekt er, behalve water, ook elektriciteit weg naar de aarde. Onze ontvanger pikt dit op en toont zo precies aan waar het lek zich bevindt.

Lekkage rond uw zwembad opsporen en verhelpen

Een lekkage rond uw zwembad opsporen is niet voldoende, u moet natuurlijk ook zo snel mogelijk van de lekkage af. Om het oplossen van een lekkage makkelijker te maken bieden we u een uitgebreid rapport aan na het opsporen van de bron van een lekkage rond uw zwembad. Dit rapport kan een loodgieter gebruiken om de lekkage efficiënt en doelgericht aan te pakken. Ook uw verzekeraar stelt ons rapport op prijs. Zij vergoeden namelijk vaak de kosten van lekdetectie!

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!