Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Hengelo –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Hengelo

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Hengelo uit laten voeren biedt u voordelen

Een lekkage opsporen is vaak een hele opgaven! Niet voor niets, want de bron van een lekkage is doorgaans nauwelijks te zien. Daarnaast zijn leidingen vaak in de muur of vloer verwerkt. Vaak wordt een loodgieter ingeschakeld, die de bron van een lekkage met veel hak- en breekwerk kan achterhalen. Maar er is een betere oplossing! Laat een lekdetectie in Hengelo uitvoeren om de bron van de lekkage te traceren. Op basis van deze lekdetectie kan een loodgieter vervolgens voor een oplossing zorgen.

Door voor een lekdetectie in Hengelo te kiezen, is het gebruik van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Op deze manier wordt voorkomen dat u na het oplossen van de lekkage nog lang in het puin van een opengebroken muur of vloer blijft zitten. Onze specialisten helpen u graag bij het uitvoeren van een lekdetectie in Hengelo.

Handige tools voor een lekdetectie in Hengelo

Een lekdetectie in Hengelo kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het is afhankelijk van de aard van een lekkage welke tool het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond warmwaterleidingen, die kan worden achterhaald met een thermografische camera. Een alternatief is het gebruik van ultrasone trillingen. Ultrasone trillingen worden ook vaak gebruikt voor lekkages bij koudwaterleidingen.

Naast de lekkages rond waterleidingen, kunnen er ook op andere plekken lekkages ontstaan. Denk aan een lekkage onder uw dakbedekking of een gaslekkage! Een gaslekkage kan voor een explosie- en verstikkingsgevaar zorgen. Reden genoeg om de lekkage tijdig te laten verhelpen.

Lekkage laten verhelpen met ons rapport

Het uitvoeren van een lekdetectie in Hengelo wordt afgesloten met een uitgebreid rapport die u van ons krijgt. In dit rapport wordt heel nauwkeurig beschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan op basis van dit rapport voor een oplossing zorgen. Doordat een loodgieter zelf niet naar de bron van de lekkage hoeft te zoeken, wordt er niet onnodig veel hak- en breekwerk uitgevoerd. Zo blijft de schade aan uw woning beperkt bij het oplossen van lekkages.

Laat een eventuele lekkage in huis vandaag nog opsporen, door een lekdetectie in Hengelo uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 074-7820501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons