Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Heerenveen –

Wij sporen lekkages snel op zonder de noodzaak voor hak- of breekwerk.

Dankzij onze moderne technieken en expertise is destructief sloopwerk niet nodig. Daarnaast worden de kosten van lekdetectie vaak vergoed door verzekeraars.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u problemen met een lekkage en is de exacte locatie onbekend? Onze geavanceerde technologie en specifieke lekdetectiemethoden voorkomen de noodzaak voor ingrijpende sloopwerkzaamheden, waardoor u bespaart op de kosten van reparaties. Veel verzekeraars dekken bovendien de kosten voor onze lekdetectieservices.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het lokaliseren van het lek voorzien wij u van een gedetailleerd rapport. Dit rapport specificeert de exacte locaties van de lekkages, wat loodgieters in staat stelt om gericht de noodzakelijke herstellingen te identificeren en uit te voeren. Dit faciliteert het proces van het snel inschakelen van een loodgieter voor de benodigde reparaties. Bovendien kan het rapport dienen als bewijs voor het indienen van een schadeclaim bij uw verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten voor lekdetectie vergoedt.

lekdetectie heerenveen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Heerenveen in?

Lekdetectie in Heerenveen is essentieel voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in structuren zonder dat er grootschalige sloopwerkzaamheden nodig zijn. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technologieën en instrumenten zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests, om zelfs de meest verborgen lekkages te ontdekken in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We kiezen de beste detectiemethode aangepast aan de specifieke situatie.

Gedetailleerd rapport

Na het detecteren van lekkages verstrekken wij een uitvoerig rapport met gedetailleerde informatie over de gevonden lekkages. Dit rapport benoemt niet alleen de exacte locaties maar bevat ook belangrijke gegevens over de omvang en de mogelijke oorzaken van de lekkages. Deze informatie stelt loodgieters en reparatieteams in staat om gericht en effectief te werk te gaan, waardoor de zoektocht naar de oorzaak van de lekkage wordt verkort. Bovendien is dit rapport van grote waarde voor het ondersteunen van claims bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten voor lekdetectie dekt. Kortom, het rapport dat u ontvangt na onze lekdetectie biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en efficiënte oplossing voor het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button