Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Tilburg –

Lekkages opsporen zonder te slopen

Onze specialisten kunnen met geavanceerde apparatuur bijna ieder lek opsporen. Hierdoor is
sloopwerk overbodig en vergoedt uw verzekering vaak de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Tilburg

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Preventieve lekdetectie in Tilburg laten uitvoeren

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een zeer grote ergernis. Een van de vervelendste aspecten van een lekkage is het feit dat de bron van de lekkage vaak nauwelijks met het blote oog te vindenen is. Daarbij merkt u een lekkage in veel gevallen pas op als de waterschade aan uw muren, vloeren of plafonds al ontstaan is. Om te voorkomen dat u met waterschade aan uw woning te maken krijgt, kan het uitvoeren van een preventieve lekdetectie in Tilburg raadzaam zijn. Met behulp van een preventieve lekdetectie in Tilburg kunnen beginnende lekkages tijdig opgemerkt en verholpen worden! De Lekdetectiecentrale is gespecialiseerd in het uitvoeren van een lekdetectie binnen woningen en bedrijfspanden. Wanneer heeft u voor het laatst een lekdetectie uit laten voeren?

Hoe werkt een lekdetectie in Tilburg?

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Tilburg kunnen onze specialisten verschillende geavanceerde hulpmiddelen gebruiken om de bron van een lekkage te achterhalen. Voorheen waren dergelijke hulpmiddelen niet voorhanden, waardoor er in veel gevallen hak- en breekwerk moest worden uitgevoerd voor het oplossen van lekkages. Denk aan het openhalen van de vloer om de leidingen onder uw vloer te controleren, het openhalen van muren, enzovoort. Door voor een lekdetectie van onze specialisten te kiezen bent u ervan verzekerd dat de benodigde hoeveelheid hak- en breekwerk bij het oplossen van een lekkage zeer beperkt, of zelfs nihil is.

Uitgebreide rapportage na een lekdetectie

Voor het verhelpen van een lekkage in uw woning kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Na afloop van het uitvoeren van een lekdetectie in Tilburg ontvangt u van ons een uitgebreid rapport, dat u aan de loodgieter kunt geven. In dit rapport vindt een loodgieter de precieze plek van de bron van een lekkage. Op basis van onze bevindingen kan een loodgieter de lekkage in huis vervolgens snel en doelgericht voor u oplossen.

Neem contact op!

Bel 013-7820983

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons