Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Almelo –
Lekkages direct opgespoord zonder sloopwerk!

Onze lekdetectie specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen om de lekkagebron zonder hak- en breekwerk te kunnen opsporen!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Almelo

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Een lekdetectie in Almelo laten uitvoeren bij lekkages

Doordat lekkages in op veel plekken kan ontstaan, zult u een lekkage niet altijd direct opmerken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de leidingen in de kruipruimte van uw woning. Of een lekkage onder uw dakbedekking. Op het moment dat u het vermoeden heeft last te hebben van een lekkage, is het belangrijk om deze te laten verhelpen. Wanneer u de lekkage niet direct laat oplossen, kan er een ernstige waterschade ontstaan. Denk aan schimmel- en zwamplekken op de muren of vloeren van uw woning. Ook kunnen er rottende plekken in houten constructies ontstaan. Het is nauwelijks mogelijk om die plekken zelf te verhelpen. Voor een lekdetectie in Almelo bent u bij ons aan het juiste adres.

Belang van een lekdetectie in Almelo

Het vervelende aan een lekkage is dat de bron hiervan vaak lastig te achterhalen is. Lekkages kunnen bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van speling tussen twee leidingen. Ook een klein barstje in uw dakbedekking kan voor een lekkage in huis zorgen. Door voor onze lekdetectie in Almelo te kiezen, wordt het achterhalen van de bron van een lekkage makkelijker. Omdat onze specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen om met een lekdetectie de lekkagebron op te sporen.

Werking van een lekdetectie

Bij een lekdetectie in Almelo kan gebruik worden gemaakt van ultrasone trillingen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een zender en ontvanger die middels trillingen met elkaar communiceren.  De tijd tussen het zenden van de trillingen en het ontvangen hiervan, verklapt de locatie van de lekkagebron. Ook het gebruik van een thermografische camera behoort tot onze methodes bij een lekdetectie in Almelo. Middels deze camera kan het temperatuurverschil tussen het water in en buiten leidingen in beeld worden gebracht. Dit maakt de thermografische camera een ideaal hulpmiddel voor lekkages rond warmwaterleidingen. Bij koudwaterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen gebruikelijker.

Nadat de lekdetectie in Almelo voor u is uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport. Met dit rapport is het voor loodgieters heel eenvoudig om de lekkage op te lossen. immers hoeven zij zelf niet meer naar de lekkagebron te zoeken! Ook een lekkage opsporen? Schakel de hulp van de lekdetectiespecialisten van ons bedrijf zo snel mogelijk in!

Neem contact op!

Bel 0546-782401

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons