Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zaandam –
Lekken opsporen zonder te slopen

Onze specialisten sporen met geavanceerde apparatuur de lekken op.
Sloopwerk is hierdoor niet nodig!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zaandam

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voordelen van het uitvoeren van een lekdetectie in Zaandam

Heeft u al eens overwogen om een lekdetectie in Zaandam uit te laten voeren? Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Zaandam biedt u verschillende voordelen. Daarbij is het goed om te beseffen dat u niet alleen bij een waterlekkage op Lekdetectiecentrale kunt rekenen. Ook bij een gaslek, of bijvoorbeeld bij een warmtelek biedt een lekdetectie de uitkomst voor u. Zeker bij een water- en gaslek is een snelle oplossing voor de lekkage essentieel. Wanneer u niet snel voor een oplossing zou zorgen, zou er al snel schade aan uw woning ontstaan. Daarbij kan een gaslek een explosie- en verstikkingsgevaar met zich meebrengen. Iets wat u maar al te graag voorkomt!

Ook kan het verstandig zijn om af en toe preventief een lekdetectie in Zaandam uit te laten voeren. Zeker wanneer uw woning al wat ouder is. Beginnende lekkages kunnen zo in een vroeg stadium worden herkend en opgelost.

Hoe wordt een lekdetectie in Zaandam uitgevoerd?

Bij een lekdetectie in Zaandam kunnen er verschillende hulpmiddelen gebruikt worden. Het is afhankelijk van de aard van een lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Een lekkage opsporen begint voor ons dan ook met het maken een eerste inventarisatie. Gaat het bijvoorbeeld om een waterlek of een gaslek? Is er sprake van een lekkage rond warmwaterleidingen, of koudwaterleidingen? Enzovoorts. Op basis van deze eerste inventarisatie kunnen we voor ultrasone trillingen, een thermografische camera, een rookproef, enzovoorts, kiezen.

Voorafgaand aan de lekdetectie in Zaandam, zullen we u vanzelfsprekend uitgebreid vertellen over onze hulpmiddelen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

Rapport over de uitgevoerde lekdetectie

Alle bevindingen worden tijdens de lekdetectie in Zaandam samengevoegd in een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u aan een loodgieter of timmerman overhandigen, om de lekkage op te laten lossen. Het grote voordeel hiervan is, dat een loodgieter of timmerman zelf niet meer naar een lekkage hoeft te zoeken. Dit voorkomt dat er onnodig veel muren en vloeren worden beschadigd door de vakman. Iets wat in het verleden regelmatig voorkwam.

Voorkom schade aan uw woning, door altijd te beginnen met het laten uitvoeren van een lekdetectie in Zaandam!

Neem contact op!

Bel 075-7820501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons