Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Nieuwegein –
Lekkages opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk!

Onze experts sporen lekken op met geavanceerde apparatuur. Zeer nauwkeurig en vakkundig!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Nieuwegein

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Minder hak- en breekwerk met een lekdetectie in Nieuwegein

Een lekdetectie in Nieuwegein uit laten voeren kan om verschillende redenen een interessante keuze zijn. Waar men voorheen vaak een vloer of muur openhaalde om een lek te kunnen vinden, is dat tegenwoordig niet langer noodzakelijk. Met een lekdetectie in Nieuwegein gebruikt u enkel nog hak- en breekwerk voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage. De schade aan uw woning blijft zodoende beperkt! Daarbij maakt een lekdetectie het veel eenvoudiger om een lekkagebron te vinden. Vaak is een lek nauwelijks met het blote oog te achterhalen.

Lekdetectiecentrale helpt u niet alleen bij een lekkage rond waterleidingen. Ook bij bijvoorbeeld een gaslek kunt u op onze specialisten rekenen. Een gaslek zorgt voor een explosie- en verstikkingsgevaar, als deze niet tijdig wordt verholpen. Een derde toepassing van een lekdetectie in Nieuwegein is het oplossen van een warmtelek.

Werkwijze bij een lekdetectie in Nieuwegein

Er zijn verschillende tools die kunnen helpen bij het uitvoeren van een lekdetectie in Nieuwegein. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, brengt dit type camera warmteverschillen in beeld. Ideaal voor het oplossen van een lek rond warmwaterleidingen en het opsporen van een warmtelek in huis.

Een ander praktisch hulpmiddel is een rookproef. Door het rook in een gasleiding te spuiten, kan de bron van een gaslekkage worden achterhaald. Op de plek van het lek zal het rook immers uit de leiding komen. Ook het gebruik van een kleurproef en ultrasone trillingen is niet ongebruikelijk bij een lekdetectie in Nieuwegein.

Rapport voor het oplossen van lekkages

Een lekkage opsporen kunt u aan Lekdetectiecentrale overlaten. Voor het verhelpen van een lekkage dient u een loodgieter in te schakelen. Onze specialisten zullen u na afloop van de lekdetectie in Nieuwegein een uitgebreid rapport overhandigen. In dit rapport staat heel precies omschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. De loodgieter kan zo direct aan de slag met het oplossen van de lekkage.

Voorkom hak- en breekwerk door een lekdetectie in Nieuwegein uit te laten voeren! Waar in huis denkt u last te hebben van een lekkage?

Neem contact op!

Bel 030-7820547

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons