Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Groningen –

Lekkages opsporen zonder schade

Dankzij onze slimme methoden en moderne apparatuur sporen wij lekkages
op zonder te hoeven slopen. Efficiënt en professioneel!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Groningen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkages? Laat een lekdetectie in Groningen uitvoeren!

Lekkages kunnen voor nare waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de donkere schimmelplekken die als gevolg van een lekkage op uw muren en plafonds kunnen ontstaan! Ook rottende plekken in het houtwerk van uw meubels, vloeren of dak zijn een veel voorkomende vorm van waterschade bij lekkages. De Lekdetectiecentrale is uw partner voor het detecteren van lekkages in huis! Wij kunnen u helpen met een lekdetectie in Groningen. Door de ervaring die onze specialisten hebben kunnen wij de bron van lekkages doorgaans binnen zeer korte tijd voor u achterhalen. Loodgietersbedrijven kunnen vervolgens op basis van onze lekdetectie in Groningen zorgen voor een passende oplossing.

Hoe werkt een lekdetectie in Groningen?

Voor het uitvoeren van een succesvolle lekdetectie in Groningen kunnen onze specialisten op verschillende hulpmiddelen terugvallen. Hiermee wijkt onze werkwijze af van de manier waarop de bron van een lekkage voorheen vaak achterhaald werd: met het nodige hak- en breekwerk. Dit is tegenwoordig niet meer nodig! Wist u bijvoorbeeld dat we de bron van een lekkage aan de hand van ultrasone trillingen kunnen achterhalen? Ook een lekdetectie in Groningen met een thermografische camera behoort tot onze mogelijkheden.

Uitgebreid rapport na een lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie in Groningen voor u hebben uitgevoerd bieden we u een uitgebreid rapport aan met onze bevindingen. In dit rapport beschrijven we heel nauwkeurig waar de bron van een lekkage zich bevindt. Loodgieters kunnen dit rapport weer gebruiken om de bron van de lekkage doelgericht en efficiënt op te lossen. Zo hoeven zij de bron niet langer zelf op te sporen met hak- en breekwerk. Dit scheelt u tijd en extra kosten voor het herstel van de schade als gevolg van het hak- en breekwerk in huis. U kunt het rapport ook bij uw verzekeraar indienen om (een deel van) de kosten voor het herstel van de waterschade of de lekdetectie in Groningen vergoed te krijgen.

Neem contact op!

Bel 050-7820406

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons