Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Amersfoort –

De Lekdetectiecentrale spoort lekkages op zonder sloopwerk

Dankzij onze speciale lekdetectie-apparatuur kunnen wij de lekkages opsporen.
Uw verzekering vergoedt bijna altijd de kosten van lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Arnhem

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wilt u een lekdetectie in Amersfoort uitvoeren? Wij helpen u graag!

Lekkages zijn erg vervelend: uw woning/pand en inboedel kunnen beschadigd raken door het weglekkende water. Daarbij is de bron van een lekkage vaak maar zeer moeizaam te achterhalen! Lekdetectiecentrale beschikt over geavanceerde hulpmiddelen om een lekdetectie in Amersfoort voor u uit te voeren. In het verleden ging lekdetectie vaak gepaard met het nodige hak- en breekwerk. Tegenwoordig is dat niet meer het geval en kan een lekdetectie worden uitgevoerd zonder schade aan uw woning te veroorzaken. Waar in huis vermoedt u last te hebben van een lekkage? De lekdetectiecentrale spoort de bron van de lekkage voor u op!

Verschillende hulpmiddelen voor het opsporen van lekkages in Amersfoort

Het is van de aard en plek van een lekkage afhankelijk welk type lekdetectie in Amersfoort het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een lekkage bij koudwaterleidingen, of een lekkage rond een warmwaterleiding. In het eerste geval kunnen we u het beste helpen met een ultrasoon detectie, terwijl we in het tweede geval sneller zullen kiezen voor een lekdetectie met een thermografische camera. Met een thermografische camera is het heel eenvoudig om een lekkage in beeld te brengen, door het temperatuurverschil te meten tussen het water binnen en buiten de leiding.

Tip: een thermografische camera kan ook gebruikt worden voor een warmtelekdetectie in Amersfoort. Zo kunt u de isolatie van uw woning heel doelgericht verbeteren.

Een uitgebreide rapportage van de lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd krijgt u van ons een uitgebreide rapportage over de lekdetectie in Amersfoort. In de rapportage vindt u meer informatie over de precieze bron van de lekkage, zodat een loodgieter de lekkage op basis van deze rapportage voor u kan verhelpen. Daarbij is deze rapportage handig als u de kosten voor het laten uitvoeren van een lekdetectie vergoed wilt krijgen via uw verzekeraar. Het verschilt per verzekering welk deel van de kosten vergoed wordt. Waar in uw woning in Amersfoort wilt u een lekdetectie uitvoeren?

Neem contact op!

Bel 033-7820544

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons