Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Goes –

Lekken snel gevonden zonder hakken of breken.

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage waarvan de bron niet te achterhalen is? Onze geavanceerde lekdetectieservice maakt gebruik van state-of-the-art technologieën om sloopwerkzaamheden, zoals hakken en breken, te vermijden, waardoor u kosten bespaart op reparaties. Bovendien wordt onze service vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorzaak van de lekkage hebben gevonden, ontvangt u een helder en uitgebreid rapport. Dit rapport geeft nauwkeurig de locaties van de lekkages aan, waardoor loodgieters gericht kunnen werken aan reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de vereiste herstelwerkzaamheden en om het naar uw verzekeringsmaatschappij te sturen, die vaak bereid is de kosten voor lekdetectie te vergoeden.

lekdetectie goes

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Goes?

Lekdetectie in Goes is van vitaal belang om nauwkeurig lekkages te lokaliseren binnen gebouwstructuren zonder dat er destructief sloopwerk nodig is. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en drukproeven om zelfs de meest verborgen lekkages op te sporen in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen onze aanpak aan op de specifieke kenmerken van elke situatie.

Gedetailleerd rapport

Na het opsporen van lekkages stellen we een uitgebreid rapport op met gedetailleerde informatie over de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien is het rapport waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeringsmaatschappijen de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt essentiële gegevens voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button