Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Emmen –
Lekdetectiecentrale spoort lekkages op zonder hak- en breekwerk!

Dankzij onze professionele apparatuur kunnen we lekken opsporen zonder sloopwerk, zo bespaart u op de kosten. In de meeste gevallen vergoedt uw verzekeraar de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Emmen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Het nut van een lekdetectie in Emmen

Heeft u te maken met een lekkage in uw woning in Emmen? Wilt u er zeker van zijn dat er geen beginnende lekkages voorkomen in huis? Wellicht kan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Emmen in dat geval een verstandige keuze zijn! Door voor een lekdetectie in Emmen te kiezen, kan de bron van een lekkage heel nauwkeurig getraceerd worden. In het verleden bleek dit vaak erg lastig te zijn voor loodgietersbedrijven. Met veel hak- en breekwerk in uw muren of vloeren, wisten zij uiteindelijk tot de bron van een lekkage te komen. Om onnodig veel hak- en breekwerk te voorkomen, vormt een lekdetectie de uitkomst!

Een lekdetectie in Emmen kan bij verschillende soorten lekkages voor u worden uitgevoerd. Zo kunt u niet alleen bij een waterleidinglekkage op onze hulp rekenen. Ook bij een lekkage rond uw dakbedekking, of bijvoorbeeld een gaslekkage, bieden we u graag de helpende hand.

Hulpmiddelen bij het uitvoeren van een lekdetectie in Emmen

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Emmen kunnen we verschillende hulpmiddelen gebruiken. Denk aan een thermografische camera, een drukproef, ultrasone trillingen, of een kleurproef. Het is logischerwijs sterk afhankelijk van de aard van een lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Bij een lekkage rond warmwaterleidingen is een thermografische camera het meest gebruikte hulpmiddel. In het geval van een gaslekkage zullen onze specialisten sneller voor een rookproef kiezen. Op de plek van de lekkage zal het rook uit de gasleiding lopen.

Het voornaamste voordeel aan deze hulpmiddelen, is dat we bij een lekdetectie in Emmen geen muren hoeven open te halen. De hulpmiddelen geven een zeer betrouwbare indicatie van de bron van lekkages in uw pand.

Loodgieter inschakelen voor het verhelpen van lekkages

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Emmen is logischerwijs niet voldoende. U kunt een loodgietersbedrijf inschakelen om de lekkage voor u te laten verhelpen. Nadat wij de lekdetectie in uw pand hebben afgerond, ontvangt u een uitgebreid rapport van ons. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan vervolgens voor een passende oplossing zorgen.

Zoek niet langer zelf naar een lekkage, maar laat een lekdetectie in Emmen uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 0591-782401

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons