Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Den Bosch –

Professionele lekdetectie zonder sloopwerk

Hak- en breekwerk is niet nodig dankzij onze geavanceerde apparatuur.
De verzekering vergoedt vaak de kosten van lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Den Bosch

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Den Bosch bij lekkages

Wellicht heeft u in het verleden al eens naarstig gezocht naar de bron van een lekkage in uw woning. Dit blijkt in veel gevallen niet eenvoudig te zijn! Onze specialisten van de Lekdetectiecentrale staan voor u klaar om een lekdetectie in Den Bosch voor u uit te voeren. Door de geavanceerde hulpmiddelen waarover onze specialisten beschikken kunnen we de bron van een lekkage snel en vakkundig voor u achterhalen. Waar het voorheen vaak noodzakelijk was om hak- en breekwerk te gebruiken voor een lekdetectie in Den Bosch, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Met geavanceerde hulpmiddelen voorkomen we dat u nog lang na het achterhalen van de bron van een lekkage in het puin blijft zitten!

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Den Bosch

Het verschilt per type lekkage welk hulpmiddel het meest geschikt is voor een succesvolle lekdetectie in Den Bosch. Zo is het bij lekkages rond koudwaterleidingen vaak verstandig om voor een lekdetectie met ultrasone trillingen te kiezen. In het geval van een lekkage in de buurt van een warmwaterleiding is het meestal verstandiger om een thermografische camera te gebruiken. Met dit type camera is het heel eenvoudig om de temperatuurverschillen tussen het water binnen en buiten de leiding of afvoer in beeld te brengen om zo de bron van de lekkage op te sporen.

Rapport voor het oplossen van een lekkage

Na afloop van de lekdetectie in Den Bosch bieden we u een uitgebreide rapportage van de uitgevoerde lekdetectie aan. Dit rapport kan door loodgieters gebruikt worden om de lekkage in uw woning heel doelgericht aan te pakken. Ook kunt u dit rapport bij uw verzekeraar indienen om (een deel van) de kosten voor de lekdetectie in Den Bosch en het verhelpen van de lekkage vergoed te krijgen. Het hangt van uw dekking af welk deel van de kosten vergoed worden.

Neem contact op!

Bel 073-6497422

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons