Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Amsterdam –

De locatie van het lek wordt nauwkeurig bepaald zonder te slopen

Dankzij onze moderne apparatuur is sloopwerk overbodig. Hierdoor zijn er geen extra kosten.
De verzekering vergoedt meestal de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Amsterdam

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Amsterdam door de Lekdetectiecentrale

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, vaak erger dan bijvoorbeeld een verstopte afvoer of een storing in de cv-ketel. Het voornaamste risico van een lekkage in huis is dat er een bepaalde vorm van waterschade in uw woning ontstaat. Bij waterschade moet u bijvoorbeel denken aan vervelende schimmelplekken op uw muren of plafonds, rottende plekken in het hout onder uw dakbedekking of van uw meubels. Het kost vaak enkele maanden voordat een dergelijke waterschade volledig hersteld is. Om de waterschade te kunnen herstellen zal het vocht namelijk eerst uit uw woning moeten trekken. Wilt u een lekdetectie in Amsterdam laten uitvoeren voor het oplossen van lekkages in uw huis? De experts van de Lekdetectiecentrale staan voor u klaar!

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Amsterdam

Om een lekdetectie in Amsterdam succesvol uit te voeren hebben wij de beschikking over verschillende geavanceerde hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een lekdetectie met ultrasone trillingen. Op basis van de weerkaatsing van deze ultrasone trillingen kunnen onze experts de bron van een lekkage in uw woning achterhalen. Een alternatief voor ultrasone lekdetectie in Amsterdam is een lekdetectie met een thermografische camera. Hierbij zoeken we naar warmteverschillen rondom leidingen en de afvoer in huis, om de bron van een lekkage vast te kunnen stellen.

Waarom een lekdetectie in Amsterdam laten uitvoeren?

Het voornaamste voordeel van het laten uitvoeren van een lekdetectie in Amsterdam is het feit dat hak- en breekwerk niet noodzakelijk is. Voorheen kwam er vaak hak- en breekwerk aan te pas om de bron van een lekkage op te kunnen sporen, waardoor u nog enige tijd in het puin zat na het opsporen van de lekkage. Een ander voordeel aan een lekdetectie in Amsterdam laten uitvoeren door de Lekdetectiecentrale is het feit dat wij u een uitgebreide rapportage bieden. Deze rapportage kan weer door loodgieters gebruikt worden om de lekkage snel te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 020-7870152

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons