Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Het opsporen van lekkages in leidingen van radiatoren

Ontstaat er een lekkage bij een verwarmingsleiding of heeft u waterschade ontdekt? Wij lopen alle leidingen van de radiator langs om het lek op te sporen, ook in muren en onder vloeren!

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Werkgebied

Lekdetectiecentrale is actief in heel Nederland. U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Lekkages? Wij sporen lekkages in leidingen van radiatoren op!

In iedere woning zijn radiatoren te vinden! Vaak worden deze radiatoren bij de bouw van de woning aangesloten door een loodgieter, waarmee de kans op complicaties erg klein is. Toch kunnen er na verloop van tijd lekkages opspelen rond de leidingen van radiatoren. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van slijtage rond de aansluitpunten van twee leidingsstukken, twee leidingsstukken die bij het aansluiten van de radiatoren al niet goed op elkaar aangesloten zijn, enzovoorts. Lekdetectiecentrale staat voor u klaar om hulp te bieden bij het detecteren van dergelijke lekkages! Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van lekdetectie en sporen zo lekkages in leidingen van radiatoren op. Ook voor het opsporen van verschillende andere lekkages kunt u op onze hulp rekenen.

Lekdetectie met thermografische camera

lekkages opsporen leidingen radiatorenBij het merendeel van de gevallen zal de lekkage veroorzaakt worden door slijtage of schade aan de warmwaterleidingen van de radiatoren. Om een lekdetectie rond de leidingen van radiatoren uit te kunnen voeren, zullen onze specialisten voor een lekdetectie met een thermografische camera kiezen. De werking van dit type lekdetectie is heel eenvoudig! Op de thermografische camera worden de temperatuurverschillen rond de leidingen van radiatoren in beeld gebracht. Op het moment dat er sprake van een lekkage is, zal een deel van het water in de leidingen naar buiten sijpelen. Dit is te zien op de beelden die de thermografische camera bij lekdetectie rond leidingen van radiatoren maakt.

De lekkages oplossen na een lekdetectie

Lekdetectiecentrale helpt u bij het opsporen van de bron van lekkages rond de leidingen van radiatoren. Voor het oplossen van deze lekkage kunt u de hulp van een loodgieter inschakelen. De loodgieter beschikt over de juiste hulpmiddelen en ervaring om een lekkage snel en vakkundig te verhelpen. Hierbij kan de loodgieter gebruik maken van het rapport die wij opstellen na de lekdetectie. Ook kunt u dit rapport indienen bij de verzekering om de kosten van lekdetectie vergoed te krijgen.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Dit schrijven klanten over ons

 • "Super aardig en vriendelijke service. Hij legt je goed het proces uit. Laat je niet voor verassingen staan en verteld in normaal Nederlands het proces. Zou hem iedereen aan kunnen raden."

  Roan Graas (15-12-2022)
 • "Het is aan de prijs, maar dat was aangekondigd. De kwaliteit van het onderzoek is er ook naar. Sebastiaan heeft alle aandacht en neemt je als klant goed mee in zijn onderzoek!"

  Van den Hoek Bart (15-12-2022)
 • "Van tevoren werd ik gebeld dat de medewerkers onderweg waren. De service is uitstekend en ik kon snel een afspraak krijgen. De medewerkers zijn vakkundig en hebben goed werk geleverd. De lekkages waren heel snel gevonden. Het meetverslag had ik dezelfde avond in de mail waar ik erg blij mee was. Ik wil een ieder aanraden om van dit bedrijf gebruik te maken"

  Marion Cairo (17-11-2022)
 • "Prettig bedrijf, klantenservice gemakkelijk te bereiken. Afspraak inplannen ging snel, helaas vanwege privéomstandigheden moest de afspraak op korte termijn geannuleerd worden. Voor hen ook niet prettig ivm planning. Echter is het door lekdetectiecentrale heel sportief opgepakt. Fijn dat er wordt meegedacht en duidelijk wordt gecommuniceerd."

  Barbara den Besten (16-11-2022)
Call Now Button