Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Het opsporen van lekkages in koudwaterleidingen

Een lekkage is erg vervelend, maar dankzij onze lekdetectie helpen we u er snel van af! Met onze apparatuur kunnen we lekkages in koudwaterleidingen opsporen zonder te hoeven slopen.

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Werkgebied

Lekdetectiecentrale is actief in heel Nederland. U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Wilt u lekkages op laten sporen in koudwaterleidingen? Wij helpen u!

Koudwaterleidingen komen overal in uw woning voor. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen rond de gootsteen in de keuken, bij de sanitaire voorzieningen in de badkamer, bij een eventueel los toilet, enzovoorts. De kans dat er lekkages rond koudwaterleidingen in huis op zullen treden is hierdoor groot! Het opsporen van lekkages in koudwaterleidingen middels lekdetectie kan u vertellen waar de bron van een lekkage zich bevindt en of u überhaupt last heeft van lekkages in huis. Vaak wordt een lekkage rond koudwaterleidingen pas dermate laat opgemerkt, dat er al waterschade aan uw woning is ontstaan. Deze waterschade herkent u aan schimmelplekken op uw muren, plafonds en vloeren, of rottende plekken in het houtwerk van uw dak. Reden genoeg om regelmatig een lekdetectie rond koudwaterleidingen in huis uit te laten voeren. Ook wanneer er al sprake is van een lekkage is het een goed idee om een lekdetectie uit te laten voeren. Wij kunnen namelijk zonder sloopwerk achterhalen waar de lekkage zich exact bevindt. Zo bespaart u op sloop- en herstelwerk, op de loodgieterskosten, én u krijgt vaak de kosten van lekdetectie terug van de verzekering.

Onze specialisten bieden hulp bij een lekdetectie

lekkages opsporen koudwaterleidingenVoor het uitvoeren van een lekdetectie rond koudwaterleidingen kunt u rekenen op de hulp van de specialisten van Lekdetectiecentrale. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende vormen van lekdetectie. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een lekdetectie rond koudwaterleidingen, warmwaterleidingen, de centrale verwarmingsinstallatie, de afvoer, enzovoorts. Wij maken hierbij gebruik van handige hulpmiddelen, die hak- en breekwerk onnodig maken.

In het geval van een lekdetectie rond koudwaterleidingen zullen we in veel gevallen kiezen voor een ultrasoon detectie. Hierbij proberen we de bron van een lekkage te achterhalen aan de hand van de weerkaatsing van ultrasone trillingen.

Een uitgebreide rapportage

Na afloop van de lekdetectie rond koudwaterleidingen ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage over de lekdetectie. Hierin wordt heel duidelijk beschreven waar de bron van de lekdetectie zich bevindt, zodat een loodgieter de bron op een later moment niet nog eens opnieuw hoeft te zoeken. Ook kunt u de rapportage gebruiken om een deel van de kosten voor het herstel van de lekkage vergoed te krijgen via uw verzekeraar.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Dit schrijven klanten over ons

 • "Super aardig en vriendelijke service. Hij legt je goed het proces uit. Laat je niet voor verassingen staan en verteld in normaal Nederlands het proces. Zou hem iedereen aan kunnen raden."

  Roan Graas (15-12-2022)
 • "Het is aan de prijs, maar dat was aangekondigd. De kwaliteit van het onderzoek is er ook naar. Sebastiaan heeft alle aandacht en neemt je als klant goed mee in zijn onderzoek!"

  Van den Hoek Bart (15-12-2022)
 • "Van tevoren werd ik gebeld dat de medewerkers onderweg waren. De service is uitstekend en ik kon snel een afspraak krijgen. De medewerkers zijn vakkundig en hebben goed werk geleverd. De lekkages waren heel snel gevonden. Het meetverslag had ik dezelfde avond in de mail waar ik erg blij mee was. Ik wil een ieder aanraden om van dit bedrijf gebruik te maken"

  Marion Cairo (17-11-2022)
 • "Prettig bedrijf, klantenservice gemakkelijk te bereiken. Afspraak inplannen ging snel, helaas vanwege privéomstandigheden moest de afspraak op korte termijn geannuleerd worden. Voor hen ook niet prettig ivm planning. Echter is het door lekdetectiecentrale heel sportief opgepakt. Fijn dat er wordt meegedacht en duidelijk wordt gecommuniceerd."

  Barbara den Besten (16-11-2022)
Call Now Button