Lekkage aan uw dakkapel opsporen

Heeft u last van een lekkage aan uw dakkapel? Sloopwerk is niet nodig! Wij sporen het lek nauwkeurig op zodat een loodgieter het eenvoudig kan verhelpen.
  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar
Type lekkages
Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:
Maak een afspraak!
Bel 085 7825581

Lekkage aan uw dakkapel opsporen met de Lekdetectiecentrale

Heeft u last van beginnende schimmelplekken op de muren naast uw dakkapel? Of lijkt het houtwerk van uw dakkapel zelf rottende plekken te vertonen? Mogelijk heeft u in dit geval last van een lekkage aan uw dakkapel. Om verdere waterschade te voorkomen is het van groot belang dat u deze lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Een lekkage aan uw dakkapel opsporen kunt u aan onze specialisten van de Lekdetectiecentrale over laten. Wij beschikken over verschillende geavanceerde hulpmiddelen die het opsporen van de bron van een dakkapellekkage relatief eenvoudig maken. Voorheen was het vaak noodzakelijk om hak- en breekwerk aan uw dakkapel uit te voeren, maar dat is tegenwoordig niet meer het geval.

Lekkages rond de kozijnen van uw dakkapel

lekkage dakkapel opsporenEen van de mogelijke oorzaken van een lekkage in uw dakkapel is een ruit die niet goed gemonteerd is in de kozijnen. Ook kunnen de kit- of verfranden rond de kozijnen ernstig versleten zijn, waardoor het regenwater en andere vormen van neerslag bij uw dakkapel naar binnen kunnen sijpelen. Een lekkage rond uw dakkapel opsporen gebeurt in zo’n geval vaak aan de hand van een ultrasone lekdetectie. Hierbij worden ultrasone trillingen gebruikt om de locatie van de bron van de lekkage te achterhalen. Een lekkage rond uw dakkapel opsporen kan zodoende zonder hak- en breekwerk te hoeven gebruiken.

Beschadigde dakbedekking op uw dakkapel

Ook een beschadigde of versleten dakbedekking op uw dakkapel kan de bron van een lekkage onder uw dakkapel zijn. In dit geval zal de bron van de lekkage onder uw dakkapel opsporen eveneens met ultrasone trillingen gebeuren. Vaak vormen kleine scheurtjes of gaatjes in de dakkapel de bron van de lekkage. Het is erg lastig om dergelijke beschadigingen met het blote oog te vinden, wat het oplossen van lekkages aan uw dakkapel erg moeilijk maakt. Gelukkig kunnen wij met onze apparatuur het lek opsporen. Hierdoor hoeft er geen onnodig sloopwerk plaats te vinden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten én de verzekeraar vergoedt vaak de lekdetectie. (Ook lekken op andere plekken in uw dak kunnen we voor u opsporen.)

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!