Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekkage in dakgoot opsporen

Heeft u last van een lekkage bij een dakgoot? Wij sporen het lek op zonder de dakgoot te hoeven
afbreken met onze speciale apparatuur. Bel de Lekdetectiecentrale!

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Werkgebied

Lekdetectiecentrale is actief in heel Nederland. U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Lekkage in een dakgoot opsporen

Lekkages kunnen op verschillende plekken in uw woning ontstaan. Wees echter ook alert op lekkages aan de buitenkant! Een dakgootlekkage is niet altijd direct zichtbaar. Als gevolg hiervan kan er ernstige waterschade aan uw woning ontstaan. Het regenwater en andere vormen van neerslag lopen namelijk niet via de regenpijp naar beneden, maar via de muren van uw woning. Onderweg zal een deel van het vocht in uw muren trekken. Dit resulteert in lelijke schimmelplekken die aan de binnenzijde van de muur zichtbaar zullen zijn. Het kost vaak veel moeite om deze plekken te herstellen.

Lekkage bij dakgoot opsporen met hulpmiddelen

lekkage dakgoot opsporenWe hebben verschillende hulpmiddelen om een lekkage in dakgoten op te sporen. Denk bijvoorbeeld aan lekdetectie met ultrasone trillingen. Afwijkingen in de weerkaatsing van deze trillingen toont de precieze locatie van het lek in de goot. Zo kunt u de dakgoot heel doelgericht (laten) repareren. Ook hoeven we de dakgoot niet te beschadigen of af te breken dankzij deze methode.

Ook de kleurstofmethode kan goed van pas komen. Bij deze methode voegen we een kleurstof aan het water in de dakgoot toe. De kleurstof zal nu gedeeltelijk op uw muren zichtbaar zijn, door de dakgootlekkage. Zo kunnen we snel zien waar het water precies lekt.

Een dakgootlekkage laten verhelpen

Wij kunnen u helpen bij het opsporen van de bron van een dakgootlekkage. Voor het herstel van de lekkage heeft u de hulp van een loodgieter nodig. Nadat we de lekdetectie bij de dakgoot hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt de locatie van de bron van de lekkage heel nauwkeurig beschreven, zodat een loodgieter direct voor een oplossing kan zorgen. Hak- en breekwerk is niet langer noodzakelijk dankzij onze manier van werken!

Tip: gebruik dit rapport ook bij het indienen van een declaratie voor de kosten van het herstel van de lekkage bij uw verzekeraar.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Dit schrijven klanten over ons

 • "Super aardig en vriendelijke service. Hij legt je goed het proces uit. Laat je niet voor verassingen staan en verteld in normaal Nederlands het proces. Zou hem iedereen aan kunnen raden."

  Roan Graas (15-12-2022)
 • "Het is aan de prijs, maar dat was aangekondigd. De kwaliteit van het onderzoek is er ook naar. Sebastiaan heeft alle aandacht en neemt je als klant goed mee in zijn onderzoek!"

  Van den Hoek Bart (15-12-2022)
 • "Van tevoren werd ik gebeld dat de medewerkers onderweg waren. De service is uitstekend en ik kon snel een afspraak krijgen. De medewerkers zijn vakkundig en hebben goed werk geleverd. De lekkages waren heel snel gevonden. Het meetverslag had ik dezelfde avond in de mail waar ik erg blij mee was. Ik wil een ieder aanraden om van dit bedrijf gebruik te maken"

  Marion Cairo (17-11-2022)
 • "Prettig bedrijf, klantenservice gemakkelijk te bereiken. Afspraak inplannen ging snel, helaas vanwege privéomstandigheden moest de afspraak op korte termijn geannuleerd worden. Voor hen ook niet prettig ivm planning. Echter is het door lekdetectiecentrale heel sportief opgepakt. Fijn dat er wordt meegedacht en duidelijk wordt gecommuniceerd."

  Barbara den Besten (16-11-2022)
Call Now Button