Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Amstelveen –

Wij sporen het lek direct op
zonder te slopen

Onze specialisten sporen met geavanceerde apparatuur de lekken op.
Sloopwerk is hierdoor niet nodig!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Amstelveen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hulp bij een lekdetectie in Amstelveen

Mocht u met een lekkage in uw woning te maken hebben, dan is het van groot belang dat u deze zo snel mogelijk laat verhelpen. Lekkages kunnen voor vervelende, lastig op te lossen waterschade aan uw woning zorgen. Denk aan waterschade in de vorm van schimmelplekken op muren, rottende plekken in houten meubels of vloeren, enzovoort. Onze specialisten van de Lekdetectiecentrale staan voor u klaar om u van hulp te voorzien! Wij kunnen een lekdetectie in Amstelveen voor u uitvoeren, waarbij we de bron van een lekkage snel en vakkundig voor u opsporen. Het is vaak namelijk behoorlijk lastig, zo niet onmogelijk om de bron van een lekkage met het blote oog op te sporen.

De werking van een lekdetectie in Amstelveen

Voorheen was het heel gebruikelijk om veel hak- en breekwerk uit te voeren bij een lekdetectie in Amstelveen. Tegenwoordig is dat niet meer noodzakelijk, waarmee we voorkomen dat u nog lang na de lekdetectie in het puin blijft zitten. Onze specialisten beschikken over geavanceerde hulpmiddelen, die het uitvoeren van een lekdetectie in Amstelveen een stuk eenvoudiger maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekdetectie in Amstelveen met een thermografische camera of aan de hand van ultrasone trillingen. Het is van de plek van de lekkage in uw woning afhankelijk welk type lekdetectie in Amstelveen het meest geschikt is. Wij adviseren u hier graag over!

Voordelen van een lekdetectie bij lekkages

Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Amstelveen door onze specialisten kan verschillende voordelen hebben. Het voornaamste voordeel hiervan is dat het uitvoeren van hak- en breekwerk voor het achterhalen van de bron van een lekkage niet noodzakelijk is. Een ander voordeel aan een lekdetectie in Amstelveen is de uitgebreide rapportage die wij u bieden. Op basis van deze rapportage kunnen loodgieters de lekkage in uw woning snel en doelgericht oplossen.

Neem contact op!

Bel 020-7870152

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons