Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Hilversum –

Geen onnodig sloopwerk dankzij
de Lekdetectiecentrale

Bespaar flink: sloopwerk (en dus ook herstelwerk) is overbodig, ook vergoedt de verzekering vaak de kosten van lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Hilversum

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hulp bij lekkages? Laat een lekdetectie in Hilversum uitvoeren!

Lekkages in woningen en bedrijfspanden zijn vaak ontzettend lastig zelf op te lossen. De voornaamste reden hiervoor is het feit dat de bron van een lekkage in de meeste gevallen nauwelijks met het blote oog te achterhalen is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in de buurt van leidingen, bij de afvoer of onder uw dakbedekking. Als gevolg hiervan kan er vervelende waterschade aan uw woning ontstaan. Waterschade kan voor komen in de vorm van schimmelplekken op uw muren, rottende plekken in houten vloeren en meubelstukken, enzovoort. Onze specialisten van de Lekdetectiecentrale kunnen een lekdetectie in Hilversum voor u uitvoeren om dergelijke waterschade tegen te gaan. Waar in huis wilt u een lekdetectie in Hilversum laten uitvoeren?

Verschillende soorten lekkages in huis

Er zijn ontzettend veel mogelijke plekken binnen een woning waar een lekkage zou kunnen ontstaan. In het geval van leidinglekkages kan de lekkage ontstaan zijn door slijtage aan de aansluitpunten tussen twee leidingstukken of bijvoorbeeld doordat leidingen op een verkeerde manier zijn aangelegd. Mocht u te maken hebben met een lekkage onder uw dakbedekking dan zijn het vaak kleine beschadigingen aan uw dakbedekking die de lekkage veroorzaakt hebben.

Tip: laat regelmatig een preventieve lekdetectie in Hilversum uitvoeren om de kans op waterschade zo klein mogelijk te maken. Met een preventieve lekdetectie in Hilversum kunt u de lekkage al in een vroeg stadium detecteren.

Voordelen van een lekdetectie in Hilversum

Het voornaamste voordeel aan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Hilversum door onze specialisten is dat hak- en breekwerk in huis meestal niet nodig is bij het opsporen van de bron van een lekkage. In het verleden was hak- en breekwerk vaak wel noodzakelijk, met het vervelende gevolg dat u enige tijd in het puin bleef zitten. Wij voorkomen dit door gebruik te maken van geavanceerde hulpmiddelen!

Neem contact op!

Bel 035-7820539

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons