Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Hoofddorp –

Het lek wordt snel opgespoord
zonder hak- en breekwerk

Sloopwerk is niet nodig dankzij onze ervaren specialisten. Veel verzekeringen
vergoeden de kosten van lekdetectie. Maak vandaag nog een afspraak!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Hoofddorp

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Hoofddorp uitvoeren? Wij bieden hulp!

Een lekkage in huis wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen! Veel loodgietersbedrijven zullen het nodige hak- en breekwerk uit moeten voeren om de bron van een lekkage te kunnen achterhalen. Als gevolg van deze manier van werken zit u vaak enige tijd in het puin en bent u veel geld kwijt aan het herstel van het hak- en breekwerk. Wist u dat dit veel makkelijker kan? De Lekdetectiecentrale kan een lekdetectie in Hoofddorp voor u uitvoeren, zonder dat het gebruik van hak- en breekwerk bij het opsporen van de bron van de lekkage nodig is. Onze specialisten beschikken over verschillende geavanceerde hulpmiddelen om de lekdetectie in Hoofddorp zonder hak- en breekwerk voor u uit te voeren. Waar in huis heeft u last van een vervelende lekkage? Bel snel naar 023-7820544 om een lekdetectie in te plannen!

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Hoofddorp

Het hangt vanzelfsprekend sterk van de plek van de lekkage in uw woning af, welk hulpmiddel het meest geschikt is voor het uitvoeren van een lekdetectie in Hoofddorp. Bij een lekkage rond koudwaterleidingen zullen onze specialisten bijvoorbeeld kiezen voor een lekdetectie in Hoofddorp met ultrasone trillingen. Lekkages rond warmwaterleidingen worden meestal juist sneller gevonden met een thermografische camera. Een thermografische camera kan de temperatuurverschillen tussen het water binnen en buiten uw leiding of afvoer heel mooi in beeld brengen. De bron van een lekkage is hiermee erg snel gevonden in de meeste gevallen.

Rapport voor het loodgietersbedrijf

Voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage in uw woning heeft u alsnog een loodgieter nodig. Om loodgieters heel doelgericht en efficiënt te kunnen laten werken bij het oplossen van een lekkage, bieden wij u een uitgebreide rapportage na onze lekdetectie in Hoofddorp. In deze rapportage staat heel duidelijk beschreven waar de bron van de lekkage binnen uw woning zich precies bevindt.

Tip: vaak kunt u een deel van de kosten voor de lekdetectie of het oplossen van de lekkage vergoed krijgen via uw verzekeraar. Het rapport dat wij u aanbieden kan u hierbij helpen!

Neem contact op!

Bel 023-7820544

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons