Lekkage gasleiding veilig repareren

Heeft u het gevoel dat u te maken heeft met een gaslekkage in huis? In dit geval doet u er verstandig aan om de gaslekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een gaslekkage kan vergaande gevolgen hebben als u deze niet tijdig oplost. Denk bijvoorbeeld aan explosiegevaar in huis, de mogelijkheid tot verlamming van vitale lichaamsdelen, enzovoorts. U herkent een gaslekkage aan een sterke gaslucht in huis, of een plotseling gevoel van vermoeidheid. Dit gevoel zal steeds erger worden naarmate de dag vordert. In dit artikel vertellen we u hoe een lekkage gasleiding veilig repareren mogelijk is.

Wat kan ik zelf doen bij een gaslekkage in huis?

Gaslekkage in een leidingBij een lekkage aan uw gasleidingen kunt u verschillende stappen ondernemen. Zo kunt u de gasleiding afsluiten, om te voorkomen dat de gaslekkage verergert. Ook doet u er verstandig aan om uw ramen en deuren open te zetten, zodat de gaslucht uit uw woning kan ontsnappen. Het opsporen van de bron van een gaslekkage kunt u aan de vakmensen van ons lekdetectiebedrijf overlaten. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het achterhalen van de bron van een gaslekkage relatief eenvoudig maken.

Nadat wij een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd ontvangt u een uitgebreid rapport van ons. In dit rapport wordt de precieze locatie van de bron van de gaslekkage binnen uw woning beschreven.

De gaslekkage in huis laten verhelpen

Het verhelpen van de gaslekkage kunt u aan een loodgietersbedrijf overlaten. Zij weten dankzij ons rapport precies waar de bron van de gaslekkage zich bevindt, zodat ze voor een doelgerichte oplossing kunnen zorgen. Ook is het uitvoeren van hak- en breekwerk op deze manier overbodig, waarmee u voorkomt dat u nog een lange tijd in het puin zit.

Tip: gebruik het rapport ook bij het declareren van de kosten voor het oplossen van de gaslekkage bij uw verzekeraar.

Call Now Button