Hulp bij het verbeteren van de warmte isolatie

E en warmtelek komt regelmatig in woningen voor. Bij een warmtelek kan de warmte binnen uw woning uw huis verlaten, waardoor u onnodig veel energie verbruikt. Niet alleen zorgt een warmtelek voor meer energieverbruik, ook kan een warmtelek voor tocht in huis zorgen. Tocht in huis kan vervelend aanvoelen en u wordt snel verkouden. Reden genoeg om een warmtelek zo snel mogelijk op te sporen en aan te pakken! Wij helpen u hier graag bij en verbeteren daarmee de warmte isolatie in uw woning. Dankzij de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we een warmtelek relatief eenvoudig voor u achterhalen.

Hulpmiddelen bij het verbeteren van uw warmte isolatie

warmte isolatieBij de Lekdetectiecentrale beschikken wij over verschillende geavanceerde hulpmiddelen die het achterhalen van de bron van een warmtelek eenvoudiger maken. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera, waarmee we de warmteverschillen tussen de lucht binnen en buiten uw woning in kaart kunnen brengen. Op basis van de beelden van deze thermografische camera kunnen we de bron van het warmtelek achterhalen. Vaak gaat het hierbij om kozijnen die niet goed aansluiten op uw muur, kitranden die verouderd zijn, dakpannen die ontbreken, enzovoort.

Uitgebreide rapportage na afloop van de lekdetectie

Nadat wij een warmtelek voor u opsporen, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de bron van het warmtelek zich precies bevindt. U kunt dit rapport aan een vakman geven, zodat hij het warmtelek snel en effectief kan aanpakken en de warmte isolatie in uw huis verbetert. Hoe beter uw warmte isolatie is, hoe hoger uw isolatiewaarde wordt! Dit maakt het op een later moment makkelijker om uw woning te verkopen, mocht u dat willen. Wacht niet langer, schakel de Lekdetectiecentrale in voor het verbeteren van de warmte isolatie in huis!

Call Now Button