Lekkage onderzoek uitvoeren om waterschade te voorkomen

Een van de meest vervelende aspecten aan lekkages is het feit dat ze vaak erg lastig zelf op te lossen zijn. De bron van een lekkage is vaak niet meer dan een klein gaatje in bijvoorbeeld een leiding, afvoer of dakbedekking. Naast het feit dat de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen is, kan een lekkage voor ernstige waterschade aan uw woning zorgen. Waterschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van schimmelplekken op muren, vloeren en plafonds. Ook kunnen er rottende plekken in houten meubels of het houtwerk onder uw dakbedekking ontstaan als gevolg van een lekkage. Door een lekkage onderzoek te laten uitvoeren, kan zulke waterschade voorkomen worden.

Verschillende vormen van een lekkage onderzoek

lekkage onderzoekOnze specialisten van de Lekdetectiecentrale kunnen een lekkage onderzoek op verschillende manieren uitvoeren. Wij beschikken over geavanceerde hulpmiddelen, waarmee het opsporen van de bron van een lekkage relatief eenvoudig is. Wij beschikken bijvoorbeeld over een thermografische camera of voeren een lekkage onderzoek met ultrasone trillingen uit. Met dergelijke hulpmiddelen is de bron van een lekkage een stuk eenvoudiger te vinden. Vervolgens kunt u een loodgieter inschakelen om de lekkage ook daadwerkelijk te verhelpen. Hoe sneller u een lekkage laat verhelpen, hoe kleiner de kans op blijvende waterschade is

Een uitgebreid rapport na het lekkage onderzoek

Nadat wij een lekkage onderzoek voor u hebben uitgevoerd stellen we een uitgebreid rapport voor u op. In dit rapport beschrijven we heel nauwkeurig waar de bron van de lekkage zich bevindt, zodat een loodgieter deze direct kan verhelpen. Loodgietersbedrijven beschikken vaak niet over dezelfde hulpmiddelen om een lekkageonderzoek uit te voeren, waardoor zij hak- en breekwerk moeten gebruiken om de bron van de lekkage te achterhalen. Met onze service is dit niet noodzakelijk. Zo voorkomen we dat u na het uitvoeren van een lekkageonderzoek nog tijden in het puin moet zitten.

Call Now Button