Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zwijndrecht –
Lekkages opsporen zonder sloopwerk met
geavanceerde apparatuur

Dankzij onze slimme techniek is sloopwerk overbodig bij het opsporen van
een lekkage. Zeer nauwkeurig en vakkundig!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zwijndrecht

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkages laten opsporen met een lekdetectie in Zwijndrecht

Door voor een lekdetectie in Zwijndrecht te kiezen, wordt een lekkage opsporen aanzienlijk eenvoudiger. Voorheen schakelde men vaak een loodgieter of dakdekker in, om de bron van een lekkage te achterhalen. Doordat zij nog niet over de moderne technologieën van tegenwoordig beschikten, werd hierbij vaak het nodige hak- en breekwerk uitgevoerd. Dit is zonde, want het zorgde ervoor dat men nog lange tijd in het puin bleef zitten. Door direct een lekdetectie uit te laten voeren, bent u sneller verlost van de lekkage en komt u niet met onnodig veel schade te zitten. Waar in huis zou u een lekdetectie in Zwijndrecht uit willen laten voeren?

Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Zwijndrecht is niet alleen interessant als u momenteel met lekkages te maken heeft.

Mogelijkheden bij een lekdetectie in Zwijndrecht

Een lekdetectie in Zwijndrecht kan op verschillende manieren voor u worden uitgevoerd. Zo kunnen we onder meer een thermografische camera gebruiken. Dit speciale type camera maakt het mogelijk om warmteverschillen in beeld te brengen. Zo wordt direct duidelijk waar u te maken heeft met een warmtelek in huis. Ook een lekkage rond warmwaterleidingen kan met deze camera eenvoudig worden achterhaald. Het openbreken van een muur of vloer is niet langer noodzakelijk.

Andere hulpmiddelen zijn ultrasone trillingen, een rookproef en een kleurproef. De kleurproef wordt vaak gebruikt bij een lekkage aan uw dak. In dit geval wordt er gekleurd vocht over uw dak gespoten. De kleur zal aan de binnenzijde van het dak zichtbaar worden.

Rapport met onze bevindingen

Om de lekkage snel op te kunnen laten lossen ontvangt u altijd een uitgebreid rapport van onze specialisten. Schakel vervolgens zelf een loodgieter of dakdekker in, om de lekkage in huis op te lossen. Dankzij de uitgevoerde lekdetectie in Zwijndrecht kan de vakman voor een snelle en doelgerichte aanpak zorgen. Dit verkleint de kans op schade aan uw woning!

Blijf niet met een lekkage zitten, maar laat een lekdetectie in Zwijndrecht uitvoeren om de bron van de lekkage op te sporen.

Neem contact op!

Bel 078-7820503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons