Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zaanstad –
Lekdetectiecentrale spoort de lekken schadevrij op!

Wij voeren lekdetecties uit zonder sloopwerk dankzij onze geavanceerde apparatuur.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zaanstad

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Zaanstad uitvoeren: welke voordelen biedt het mij?

Door de jaren heen is het steeds gebruikelijker geworden, om een lekdetectie in Zaanstad uit te laten voeren. Met een lekdetectie is het voortaan niet langer noodzakelijk, om een muur open te halen voor het opsporen van lekkages. Voorheen kwam dit geregeld voor! Een loodgieter haalde de muur open, in de hoop dat de bron van de lekkage zich achter de muur bevond. Helaas bleek het vaak voor te komen, dat ook andere muren of vloeren opengehaald moesten worden. Dit resulteerde in onnodig veel hak- en breekwerk, waarbij het bewoners nog een lange tijd kostte om alle schade te herstellen.

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Zaanstad is niet alleen het overwegen waard bij een lekkage rond waterleidingen. Denk bijvoorbeeld ook aan een warmtelek in huis, of een lek rond de gasleidingen. Een gaslek kan grote risico’s met zich meebrengen! Denk aan een explosiegevaar en een verstikkingsgevaar.

Werkwijze bij een lekdetectie in Zaanstad

Wanneer wij een lekdetectie in Zaanstad aanvangen, hebben wij de keuze uit verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan ultrasone trillingen, een thermografische camera en een rookproef. De ultrasone trillingen en thermografische camera worden veelal gebruikt bij lekkages rond waterleidingen. In het geval van een gaslek is het gebruik van een rookproef interessanter. Door het rook in de gasleidingen te spuiten, zal het rook op de plekken van het lek weer naar buiten komen.

Snelle oplossing bij vervelende lekkages

Een lekdetectie in Zaanstad sluiten we af met het overhandigen van een uitgebreid rapport. In dit rapport staan al onze bevindingen, die we tijdens het uitvoeren van de lekdetectie hebben verzameld. Een loodgieter kan dit rapport gebruiken om de lekkage binnen een korte tijd voor u op te lossen. Dit bespaart u veel tijd! Daarbij hoeft een loodgieter nu enkel nog hak- en breekwerk te gebruiken voor het oplossen van de lekkage. U kunt dit rapport ook gebruiken om de kosten voor het herstel van de schade te declareren bij uw verzekeraar.

Voorkom onnodig veel schade aan uw woning, door een lekdetectie in Zaanstad uit te laten voeren bij lekkages. Waar in huis heeft u te maken met een nare lekkage?

Neem contact op!

Bel 075-7820501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons