Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Wijchen –

We lokaliseren lekkages direct, zonder dat er hak- en breekwerk vereist is.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze is sloopwerk niet nodig.
Vaak worden de kosten voor lekdetectie vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Zit u met een lek waarvan de oorsprong onbekend is? Onze gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur biedt een oplossing, waardoor we sloopwerk vermijden en kosten besparen door het voorkomen van onnodige reparaties. Daarnaast worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak vergoed door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat het lek is gelokaliseerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport waarin de lekkages nauwkeurig worden beschreven. Dit stelt een loodgieter in staat om exact te weten waar reparaties moeten worden uitgevoerd. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen voor de reparatie van het lek. Bovendien kunt u het rapport bij uw verzekering indienen, waarbij de kosten voor lekdetectie in de meeste gevallen worden vergoed.

lekdetectie Wijchen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Wijchen?

Lekdetectie is een cruciale service die wordt ingezet om lekkages in gebouwen op te sporen zonder dat er onnodig hak- en breekwerk aan te pas komt. Met geavanceerde apparatuur en methoden kunnen zelfs de kleinste lekken worden gedetecteerd, of ze zich nu bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Verschillende technieken worden toegepast, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten. Elke methode biedt unieke voordelen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. We staan klaar om lekdetectie in Wijchen uit te voeren.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie in Wijchen ontvangen klanten een uitgebreid rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Wijchen kunnen worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 024-7820542

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button