Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Weert –
Lekdetectiecentrale spoort lekkages op zonder onnodige sloopwerk!

Hak- en breekwerk is overbodig! Wij sporen de lekkages op dankzij onze moderne apparatuur en professionele werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Weert

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Een lekdetectie in Weert als oplossing tegen lekkages

Een lekkage opsporen blijkt vaak een lastige opgave te zijn! Dit komt voornamelijk door het feit, dat de bron van een lekkage nauwelijks te achterhalen is. Voorheen werd in zo’n situatie vaak een loodgieter ingeschakeld, die een muur of vloer moest openhalen. Wist u dat dit tegenwoordig een stuk efficiënter kan? Schakel Lekdetectiecentrale in om een lekdetectie in Weert voor u uit te laten voeren. Met een lekdetectie wordt de bron van een lekkage opgespoord, zonder hak- en breekwerk uit te hoeven voeren. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat er nooit meer schade wordt aangericht dan hoogstnoodzakelijk is.

Niet alleen bij een waterlekkage kan een lekdetectie in Weer uitvoeren het overwegen waard zijn. Ook voor het oplossen van bijvoorbeeld een gaslek staan we voor u klaar. Bij een gaslek kan er een explosie- en verstikkingsgevaar in huis ontstaan. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt!

Werkwijze bij een lekdetectie in Weert

Voorafgaand aan een lekdetectie in Weert, zullen onze specialisten een inventarisatie van de situatie maken. Op basis van onze eerste bevindingen gebruiken we vervolgens een van onze hulpmiddelen om de lekkage voor u op te sporen. Een lekkage opsporen gebeurt bijvoorbeeld met een thermografische camera. Met zo’n camera is het mogelijk om temperatuurverschillen in beeld te brengen. Ideaal voor een lekkage rond warmwaterleidingen! Ook voor een warmtelek kan een thermografische camera de oplossing vormen.

Andere soorten lekkages, zoals een lekkage rond koudwaterleidingen of een gaslek, worden verholpen met hulpmiddelen als ultrasone trillingen, een kleurproef, een rookproef, enzovoorts. Onze specialisten zullen u hier vooraf meer over vertellen.

Uitgebreide rapportage na een lekdetectie

Om vakmensen, zoals een loodgieter of dakdekker, voor een snelle en doelgerichte oplossing te kunnen laten zorgen, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig omschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter hoeft zo zelf niet meer op zoek te gaan! Dit bespaart tijd en voorkomt onnodig veel hak- en breekwerk. Hak- en breekwerk zal nu enkel nog gebruikt worden voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage in huis.

Laat ook in uw woning een lekdetectie in Weer uitvoeren, wanneer u lekkages heeft!

Neem contact op!

Bel 0495-782505

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons