Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Wassenaar –

Effectieve lekdetectie zonder invasieve methoden.

Onze geavanceerde technologie en professionele aanpak elimineren de noodzaak voor sloopwerk. Daarnaast worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door verzekeringspolissen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

geavanceerde lekdetectietechnieken maken ingrijpend sloopwerk zoals hakken en breken overbodig, waardoor u bespaart op de kosten van herstelwerkzaamheden. Bovendien worden deze diensten vaak door verzekeraars vergoed.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorsprong van de lekkage hebben achterhaald, verstrekken wij u een gedetailleerd en nauwkeurig rapport. Dit rapport lokaliseert precies de lekpunten, wat loodgieters in staat stelt om gericht en snel met de reparaties te beginnen. U kunt dit rapport direct inzetten om een loodgieter in te schakelen voor de vereiste herstelwerkzaamheden, of u kunt het rapport doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten voor de lekdetectie vergoedt.

lekdetectie wassenaar

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Wassenaar in?

Lekdetectie in Wassenaar is cruciaal voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in bouwconstructies zonder dat er destructieve technieken aan te pas komen. Onze specialisten passen geavanceerde methoden toe zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te ontdekken in componenten zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke situatie ontwikkelen we een aangepaste strategie, afgestemd op de unieke aspecten van het probleem.

Gedetailleerd rapport

Na het uitvoeren van de lekdetectie verstrekken we een grondig rapport dat de precieze locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages aangeeft. Dit rapport maakt het voor loodgieters en onderhoudsteams mogelijk om doelgericht en efficiënt reparatiewerk uit te voeren, waardoor de tijd voor herstel beduidend wordt verkort. Het rapport is eveneens van groot belang voor het indienen van verzekeringsclaims, omdat veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het verschaft essentiële informatie voor een snelle en doeltreffende oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 070-7820442

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button