Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Wageningen –
Lekkages opsporen zonder sloopwerk

Onnodig sloopwerk wordt voorkomen dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Wageningen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkages oplossen begint met een lekdetectie in Wageningen

Lekkages kunnen voor een vervelende schade aan uw woning zorgen. Lekdetectiecentrale biedt u graag de helpende hand, om deze schade te voorkomen! Niet alleen ontstaat er schade als gevolg van vocht wat in uw woning trekt. Ook een lekkage opsporen kan voor de nodige schade zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een muur of vloer die moet worden opengehaald, om tot de kern van het probleem te kunnen komen. Onze specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen, om dit proces makkelijker te maken. Met een professionele lekdetectie in Wageningen verkleinen wij de noodzaak van hak- en breekwerk sterk.

Een lekdetectie in Wageningen uit laten voeren kan in verschillende situaties wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond waterleidingen, een lekkage rond de afvoer, een lekkage bij uw dakbedekking, enzovoorts. Ook voor een gaslek of een warmtelek in huis kan een lekdetectie de oplossing vormen. Waar in huis heeft u met lekkages te maken?

Mogelijkheden bij een lekdetectie in Wageningen

Wanneer wij een lekdetectie in Wageningen voor u uitvoeren, hebben wij de keuze uit tal van verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van ultrasone trillingen! De tijd tussen het zenden van de trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing, geeft een goede indicatie van de bron van de lekkage. Ook een thermografische camera wordt zeer regelmatig ingezet bij het achterhalen van de bron van een lekkage in woningen en bedrijfspanden.

Voordat wij een lekdetectie in Wageningen voor u uitvoeren, zullen we u uitgebreid vertellen over onze mogelijkheden. Bij een gas- of waterlek is immers een hele andere aanpak benodigd.

Professionele hulp bij een lekkage in huis

Een lekkage opsporen kunt u aan onze specialisten overlaten. Een lekdetectie in Wageningen uitvoeren alleen, is echter niet voldoende! Zo is het verstandig om na het inschakelen van Lekdetectiecentrale, een loodgieter of timmerman in te schakelen. Een dergelijke vakman kan de lekkage voor u oplossen. Van onze specialisten ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin beschreven staat waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een vakman kan zo direct voor een oplossing zorgen!

Ook last van een lekkage in huis? Laat een lekdetectie in Wageningen uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 0317-782502

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons