Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Waddinxveen –

Efficiënte opsporing van lekkages zonder destructieve methoden.

Onze hoogwaardige technologie en deskundige aanpak maken sloopwerk onnodig. Veel verzekeringen dekken de kosten van lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage en kunt u de oorsprong niet vinden? Met onze geavanceerde lekdetectietechnieken vermijden we destructieve methoden zoals hakken en breken, waardoor u bespaart op de herstelkosten. Veelal worden deze diensten ook vergoed door uw verzekeraar.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het vaststellen van de lekbron verstrekken wij u een duidelijk en gedetailleerd rapport. Dit rapport identificeert exact de locaties van de lekkages, waardoor loodgieters efficiënt kunnen beginnen met de noodzakelijke reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter te regelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden of om het naar uw verzekeringsmaatschappij te sturen, die meestal de kosten voor lekdetectie dekt.

lekdetectie waddinxveen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Waddinxveen in?

Lekdetectie in Waddinxveen speelt een cruciale rol bij het accuraat opsporen van lekkages in bouwconstructies zonder de noodzaak voor destructief sloopwerk. Onze experts gebruiken geavanceerde methoden zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om zelfs de meest verborgen lekkages te vinden in componenten zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. Elk probleem wordt met een specifieke aanpak benaderd, afgestemd op de unieke eigenschappen van de situatie.

Uitgebreid rapport

Na de lekdetectie bieden wij een gedetailleerd rapport aan, waarin de precieze locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport maakt het voor loodgieters en onderhoudsteams mogelijk om gericht en efficiënt aan de slag te gaan met reparaties, wat de herstelperiode aanzienlijk vermindert. Het rapport is ook van grote waarde voor het indienen van verzekeringsclaims, gezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het verschaft cruciale informatie voor een snelle en doeltreffende afhandeling van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 0182-782501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button