Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Vught –

We sporen lekkages direct op zonder dat hak- of breekwerk vereist is.

Dankzij onze geavanceerde technologie en professionele benadering is sloopwerk niet nodig voor detectie. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door verzekeringen

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarvan de exacte plek moeilijk te vinden is? Onze gespecialiseerde lekdetectie, ondersteund door geavanceerde technologie, voorkomt de noodzaak voor ingrijpend sloopwerk, waardoor u bespaart op onnodige reparatiekosten. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak gedekt door verzekeringen.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we het lek hebben gelokaliseerd, ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport. Hierin worden alle lekken nauwkeurig aangegeven, zodat een loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen om het lek te repareren. Vervolgens kunt u het rapport indienen bij uw verzekering, die in de meeste gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt

lekdetectie vught

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Vught

Lekdetectie in Vught is van cruciaal belang om lekkages in gebouwconstructies nauwkeurig op te sporen zonder schadelijke technieken toe te passen. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te identificeren in diverse onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke unieke situatie ontwikkelen we een op maat gemaakte aanpak die rekening houdt met de specifieke kenmerken van het lekprobleem.

Uitgebreid rapport na lekdetectie

Na het voltooien van de lekdetectie ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gerichte en efficiënte reparatiewerkzaamheden uit te voeren, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien is het rapport van groot belang voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het biedt essentiële informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 073-6497422

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button