Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Voorschoten –

Wij detecteren lekkages onmiddellijk zonder dat er hak- of breekwerk nodig is.

Onze hoogwaardige technologie en deskundige aanpak elimineren de noodzaak voor sloopwerk bij detectie. Bovendien dekken verzekeringen vaak de kosten van lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u een lekkage waarvan de precieze locatie moeilijk te achterhalen is? Onze gespecialiseerde lekdetectie met state-of-the-art apparatuur voorkomt de noodzaak voor ingrijpend hak- en breekwerk, wat u bespaart op onnodige reparatiekosten. Bovendien dekken veel verzekeringen de kosten van onze lekdetectieservice.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we het lek hebben opgespoord, ontvangt u van ons een helder en uitgebreid verslag. Hierin worden alle lekken nauwkeurig aangegeven, zodat een loodgieter precies weet waar herstelwerkzaamheden nodig zijn. Met dit verslag kunt u direct een loodgieter inschakelen om het lek te repareren. Daarna kunt u het verslag doorsturen naar uw verzekering, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt.

lekdetectie voorschoten

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Voorschoten

Lekdetectie in Voorschoten is van essentieel belang om lekkages in gebouwconstructies nauwkeurig op te sporen. Dit vereist een zorgvuldige aanpak zonder schadelijke technieken toe te passen. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten, om verborgen lekkages te detecteren in verschillende structuren, zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke unieke situatie ontwikkelen we een op maat gemaakte aanpak die rekening houdt met de specifieke kenmerken van het probleem.

Gedetailleerd rapport na lekdetectie

Na het voltooien van de lekdetectie ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om doelgericht en efficiënt herstelwerk uit te voeren, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien is het rapport van cruciaal belang voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt essentiële informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 071-7820507

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button