Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Voorburg –
Lekkage wordt zorgvuldig opgespoord
zonder hak- en breekwerk

Hak- en breekwerk is niet nodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze.
De Lekdetectiecentrale spoort het lek en zorgt direct voor een oplossing.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Voorburg

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Toepassingen van een lekdetectie in Voorburg

Vaak wordt gedacht dat een lekdetectie in Voorburg voornamelijk interessant is bij een waterlek in huis. Er zijn echter veel meer toepassingen van een lekdetectie te bedenken. Zo kan ook een gaslekkage met een lekdetectie worden opgespoord. Evenals bijvoorbeeld een lekkage onder uw dakbedekking, of een warmtelek in huis. Dit maakt dat een lekdetectie in Voorburg uit laten voeren in veel meer situaties een slimme keuze kan zijn. Een lekkage opsporen met het blote oog blijkt vaak vrijwel onmogelijk te zijn. Om de lekkage toch te kunnen verhelpen kiezen veel woningbezitters voor de hulp van een loodgieter.

Het nadeel aan het inschakelen van een loodgietersbedrijf, is dat er vaak een muur of vloer moet worden opengehaald. Vaak is echter niet zeker, dat de bron van de lekkage zich ook daadwerkelijk achter de muur bevindt. Zo kan het voorkomen dat u met veel puin blijft zitten na het opsporen van de lekkage.

Werkwijze bij een lekdetectie in Voorburg

Een lekkage opsporen met behulp van een lekdetectie in Voorburg is veel sneller en eenvoudiger. Met onze hulpmiddelen kan de bron van een lek gevonden worden, zonder schade aan te hoeven richten. Zo kan het slim zijn om een thermografische camera te gebruiken. Hierbij worden de warmteverschillen tussen vocht binnen en buiten leidingen in beeld gebracht. Dit type camera kan ook interessant zijn voor het oplossen van een warmtelek in huis.

Andere hulpmiddelen voor een lekdetectie in Voorburg zijn ultrasone trillingen, een rookproef en bijvoorbeeld een kleurproef. Het is van het type lekkage afhankelijk, welk van deze hulpmiddelen het beste gebruikt kan worden. Een rookproef is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het oplossen van een gaslek.

Lekkage op laten lossen door vakmensen

Waar u bij Lekdetectiecentrale terechtkunt voor het opsporen van een lekkage, dient u deze door een vakman te laten verhelpen. Om de vakman voor een snelle oplossing te kunnen laten zorgen, bieden we u na afloop een uitgebreid rapport aan. In dit rapport wordt heel nauwkeurig omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een vakman hoeft zo zelf niet meer op zoek te gaan naar het lek, waardoor onnodig veel schade voorkomen wordt.

Laat u informeren over de toepassingen van een lekdetectie in Voorburg, door onze hulp vandaag nog in te schakelen!

Neem contact op!

Bel 070-7820442

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons