Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Vleuten –

Doelmatige lekdetectie zonder destructieve technieken.

Met onze geavanceerde technologie en deskundige werkwijze is sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door verzekeringen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage en is de oorzaak onduidelijk? Onze geavanceerde lekdetectiemethoden voorkomen destructief sloopwerk zoals hakken en breken, wat leidt tot een besparing op de reparatiekosten. Veel verzekeringen vergoeden ook deze diensten.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het identificeren van de bron van de lekkage, ontvangt u van ons een uitgebreid en precies rapport. Dit rapport geeft duidelijk de locaties van de lekkages aan, waardoor loodgieters gericht en efficiënt kunnen beginnen met de reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter aan te stellen voor de benodigde werkzaamheden, of het rapport doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij, die in veel gevallen de kosten voor lekdetectie dekt.

lekdetectie vleuten

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Vleuten?

Lekdetectie in Vleuten is essentieel voor het zorgvuldig opsporen van lekkages in bouwconstructies zonder destructieve maatregelen. Onze experts maken gebruik van vooruitstrevende technieken zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te identificeren in componenten zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. We ontwikkelen voor elke situatie een specifieke strategie, rekening houdend met de unieke eigenschappen van het probleem.

Gedetailleerd rapport

Na onze lekdetectieprocessen stellen we een uitvoerig rapport op dat de exacte locaties en de potentiële oorzaken van de lekkages beschrijft. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, wat de herstelperiode aanzienlijk verkort. Dit rapport is ook zeer waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten van lekdetectie vergoeden. Het biedt essentiële informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 030-7820547

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button