Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Vlaardingen –
Wij sporen uw lekkage op zonder te slopen

Onze experts kunnen met geavanceerde apparatuur bijna alle lekkages opsporen.
Hak- en breekwerk is overbodig en de verzekering vergoedt vaak de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Vlaardingen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Specialist in het uitvoeren van een lekdetectie in Vlaardingen

Een lekkage opsporen is vaak nauwelijks mogelijk zonder professionele hulp. Veel woningbezitters schakelen bij een lekkage hulp van een loodgieter in. Dit brengt echter nadelen met zich mee! Zo moet een loodgieter vaak hak- en breekwerk uitvoeren, om tot de kern van het probleem te komen. Door voor een lekdetectie in Vlaardingen te kiezen is dit niet langer noodzakelijk. Met een lekdetectie kan de lekkage worden opgespoord, zonder schade aan uw woning aan te richten. Schade wordt alleen veroorzaakt bij het oplossen van de lekkage, als deze zich achter een muur of onder de vloer bevindt. Reden genoeg om voor onze professionele hulp te kiezen bij lekkages binnen uw woning.

Belang bij een snelle lekdetectie in Vlaardingen

Als gevolg van de lekkage in huis kan er een ernstige schade ontstaan. Een waterlek kan bijvoorbeeld voor schimmelplekken op muren en plafonds zorgen. In het geval van een gaslek kan er daarbij een verstikkings- en explosiegevaar ontstaan. Iets wat u logischerwijs graag voorkomt! Het is des te meer reden om kort na het ontdekken van de lekkage een lekdetectie in Vlaardingen uit te laten voeren.

Het uitvoeren van een lekdetectie in Vlaardingen kan ook interessant zijn, als u een preventieve controle uit wilt voeren. Vaak merkt u een lekkage immers pas op, als de schade al ontstaan is! Een preventieve lekdetectie in Vlaardingen kan ook interessant zijn bij een warmtelek. Een warmtelek zorgt voor een onnodig hoog energieverbruik in huis.

Werkwijze bij een professionele lekdetectie

Wanneer wij een lekdetectie in Vlaardingen uitvoeren, hebben wij de beschikking over verschillende tools. Het is van het type lekkage afhankelijk, hoe een lekkage opsporen in z’n werk gaat. Zo is een thermografische camera geschikt voor het opsporen van een warmtelek of een lekkage rond warmwaterleidingen. Bij een lekkage rond koudwaterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen gebruikelijker.

Nadat wij een lekdetectie hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven waar het lek zich bevindt. Een loodgieter of dakdekker kan vervolgens voor een passende oplossing zorgen.

Laat ook een lekkage in uw woning professioneel opsporen met een lekdetectie in Vlaardingen!

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons