Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Venray –

We detecteren lekkages onmiddellijk zonder dat er hak- of breekwerk nodig is.

Onze moderne apparatuur en deskundige aanpak maken sloopwerk overbodig. Daarnaast worden de kosten voor lekdetectie vaak door uw verzekeraar gedekt.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage en is de precieze bron onbekend? Wij bieden gespecialiseerde lekdetectie met hoogwaardige technologie die hak- en breekwerk onnodig maakt, waardoor u bespaart op onnodige herstelkosten. Vaak worden de kosten voor onze lekdetectiedienst door uw verzekering vergoed.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we het lek hebben gevonden, voorzien we u van een duidelijk en uitgebreid rapport. Dit rapport markeert de exacte locaties van de lekkage, wat het voor een loodgieter mogelijk maakt om gericht reparaties uit te voeren. U kunt dit rapport gebruiken om direct een loodgieter te regelen voor de reparatie en om door te sturen naar uw verzekeraar, die de kosten voor de lekdetectie in de meeste gevallen dekt.

lekdetectie venray

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Venray in?

Lekdetectie in Venray is cruciaal voor het zorgvuldig opsporen van lekkages in bouwconstructies zonder dat er destructieve sloop nodig is. Onze experts zetten geavanceerde methoden in, zoals akoestische detectie, thermische imaging, hygrometers en druktests, om zelfs de moeilijk te vinden lekkages te lokaliseren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We kiezen de techniek die het beste past bij de specifieke situatie.

Uitvoerig rapport

Na het uitvoeren van de lekdetectie stellen we een gedetailleerd rapport samen met uitgebreide informatie, waaronder de exacte locaties en vermoedelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, wat bijdraagt aan een kortere reparatieduur. Dit rapport is ook waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt essentiële gegevens voor een snelle en doeltreffende oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button