Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Veldhoven –
Lekdetectiecentrale spoort de
lekkage direct op

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Veldhoven

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Een lekdetectie in Veldhoven uitvoeren bij lekkages

Als gevolg van een lekkage in huis kan er een nare schade ontstaan. Bij een waterlek zijn dit bijvoorbeeld schimmelplekken op uw muren, of rottende plekken in een houten dakconstructie. In het geval van een gaslek kan er een explosie- en verstikkingsgevaar ontstaan. Reden genoeg om beide soorten lekkages tijdig op te lossen! Een lekkage opsporen blijkt vaak erg lastig te zijn. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat een lek rond leidingen tussen uw muren achterhaald wordt? Het uitvoeren van een lekdetectie in Veldhoven kan de uitkomst voor u bieden. Door voor een lekdetectie in Veldhoven te kiezen, kunnen uw muren en vloeren intact blijven.

Let wel, voor het daadwerkelijk oplossen van een lekkage kan het wel noodzakelijk zijn om een muur of vloer open te halen. De schade aan uw woning zal erg beperkt blijven.

Werkwijze lekkages opsporen met een lekdetectie in Veldhoven

Een lekdetectie in Veldhoven uitvoeren voor het oplossen van een lekkage kan op verschillende manieren. Het is afhankelijk van het type lekkage, hoe deze het beste kan worden opgelost. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een lekkage bij waterleidingen en een gaslekkage. Een gaslekkage wordt vaak opgelost met een rookproef. Hierbij wordt rook in de leidingen gespoten, om de rook vervolgens op de plekken van de lekkages naar buiten te laten komen.

Ook het op laten sporen van een warmtelek kan interessant zijn. Door het warmtelek te dichten, kunt u uw energieverbruik verlagen. Warmte verlaat uw woning vaak op plekken met een slechte isolatie, langs de kieren tussen uw ruiten en raamkozijnen.

Rapport voor het oplossen van lekkages

Om het oplossen van een lekkage zo makkelijk mogelijk te maken, ontvangt u na het uitvoeren van een lekdetectie in Veldhoven een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven, waar de bron van een lek gevonden kan worden. Zo kan een vakman voor een doelgerichte en snelle oplossing zorgen. Zeker bij een waterlek of een gaslek is een snelle manier van handelen gewenst. U wilt immers ieder risico op onnodige schade uit de weg gaan.

Ook last van een lekkage in huis? Laat in dat geval zo snel mogelijk een lekdetectie in Veldhoven uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 040-7820261

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons