Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Veghel –

We lokaliseren lekkages direct, zonder dat hakken of breken vereist is.

Dankzij onze geavanceerde methodes en deskundigheid is sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten van lekdetectie veelal door verzekeringen gedekt.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage maar bent u onzeker over de locatie ervan? Met onze hoogwaardige technologie en specifieke methodes voor lekdetectie vermijden we hak- en breekwerk, waardoor u bespaart op onnodige reparatiekosten. Verder worden de uitgaven voor onze lekdetectieservice regelmatig vergoed door verzekeringspolissen.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het opsporen van de lekkage voorzien we u van een uitvoerig rapport. In dit rapport worden de precieze plekken van de lekkages aangeduid, waarmee een loodgieter duidelijkheid krijgt over de plekken die reparatie vereisen. Dit maakt het gemakkelijker om snel een loodgieter te regelen voor de benodigde reparaties. Bovendien kan dit rapport dienen als bewijsstuk voor het aanvragen van een vergoeding bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten van lekdetectie dekt.

Lekdetectie Veghel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Veghel?

Lekdetectie in Veghel speelt een cruciale rol bij het opsporen van lekkages in constructies, zonder dat dit ingrijpend hak- en breekwerk vereist. Ons deskundig team maakt gebruik van vooruitstrevende technologieën en instrumenten, zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests, om de meest verborgen lekkages op te sporen. Deze lekkages kunnen zich voordoen in onder meer leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke situatie kiezen we de meest geschikte detectiemethode.

Gedetailleerd rapport

Na de detectie van lekkages ontvangt u een gedetailleerd rapport met uitgebreide informatie over de gevonden lekkages. Dit document vermeldt niet alleen hun exacte locaties, maar biedt ook belangrijke details over de omvang en mogelijke oorzaken van de lekkages. Hiermee kunnen loodgieters en herstelteams gericht en efficiënt te werk gaan, zonder tijdverlies door het zoeken naar de bron van de lekkage. Dit rapport is tevens van grote waarde bij het communiceren met uw verzekeraar, die vaak bereid is de kosten voor lekdetectie te dekken. Samenvattend, het rapport dat u na de lekdetectie ontvangt, levert essentiële informatie op die bijdraagt aan een snelle en effectieve oplossing voor lekkages.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button