Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Uithoorn –

We sporen lekkages snel op zonder de noodzaak voor destructief hak- en breekwerk.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele aanpak is er geen sloopwerk vereist. Daarnaast worden de kosten voor onze lekdetectieservices vaak vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Met onze geavanceerde technologie en gerichte detectiemethoden kunnen we vermijden dat er gesloopt moet worden, wat u aanzienlijk bespaart op reparatiekosten. Daarbij worden de kosten voor onze lekdetectieservices doorgaans door verzekeraars vergoed.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het vaststellen van de bron van de lekkage verstrekken we u een gedetailleerd verslag met de precieze locaties. Dit maakt het mogelijk voor loodgieters om nauwkeurig en efficiënt te werk te gaan met de nodige reparaties. Bovendien kan dit verslag dienen als ondersteunend bewijsmateriaal bij het indienen van verzekeringsclaims, aangezien lekdetectiekosten vaak vergoed worden.

lekdetectie uithoorn

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat impliceert lekdetectie in Uithoorn?

Lekdetectie in Uithoorn is cruciaal voor het accuraat opsporen van lekkages in bouwstructuren zonder grote sloopwerkzaamheden. Onze experts gebruiken geavanceerde methoden zoals akoestische detectoren, thermische camera’s, hygrometers en druktesten om zelfs de meest verborgen lekkages in componenten zoals leidingen, muren, daken en vloeren te identificeren. We selecteren de optimale techniek afgestemd op de specifieke situatie.

Uitvoerig rapport

Na het detecteren van lekkages leveren we een gedetailleerd rapport met uitgebreide informatie, waaronder de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport maakt het voor loodgieters en onderhoudsteams mogelijk om gericht en efficiënt de benodigde reparaties uit te voeren, wat de tijd om lekken te herstellen minimaliseert. Dit document is tevens waardevol als ondersteunend bewijs bij het indienen van verzekeringsclaims, omdat veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Dit rapport biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button