Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Uden –
Geen hak- en breekwerk nodig
bij een lekdetectie

Bespaar op de kosten dankzij onze werkwijze en moderne apparatuur. Sloopwerk
is onnodig en uw verzekering vergoedt vaak de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Uden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Waarom een lekdetectie in Uden inschakelen

Vaak wordt de hulp van een loodgieter ingeschakeld om lekkages op te sporen. Echter kan het verstandiger zijn om een lekdetectie in Uden uit te laten voeren. Een lekkage opsporen met een lekdetectie is namelijk veel eenvoudiger! Dit is niet de enige reden om voor een lekdetectie in Uden te kiezen. Denk ook aan het feit dat de kans op schade met een lekdetectie veel kleiner is. Loodgieters halen vaak muren of vloeren open, als er sprake was van een lekkage rond leidingen. Zonder het openhalen van de muren was het niet mogelijk om bij de leiding te komen. Als gevolg hiervan bleven woningbezitters vaak een lange tijd in het puin zitten. Lekdetectiecentrale voorkomt dit, met een passende lekdetectie!

Verschillende vormen van een lekdetectie in Uden

Een lekdetectie in Uden kan in verschillende situaties worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond waterleidingen. Hierbij maakt het verschil of er sprake is van een lek rond warm- of koudwaterleidingen. Bij warmwaterleidingen is het gebruikelijk om een thermografische camera in te zetten. In het geval van een lek bij koudwaterleidingen, zal men sneller voor ultrasone trillingen kiezen.

Naast de hulp die wij bieden bij waterleidingen, kan ook een gaslek voor u worden opgespoord met een lekdetectie in Uden. Evenals een warmtelek in huis! Als gevolg van het warmtelek verbruikt u onnodig veel energie in huis. Door het warmtelek op te sporen en te laten verhelpen, daalt uw energieverbruik. Warmtelekken ontstaan vaak als gevolg van een slechte isolatie tussen muren of onder uw dakbedekking.

Lekkage laten oplossen door een vakman

Voor het opsporen van een lekkage bent u bij Lekdetectiecentrale op de juiste plek. Voor het verhelpen van de lekkage kunt u echter beter een vakman inschakelen. Afhankelijk van het type lekkage is dat een loodgieter of een dakdekker. Nadat wij de lekdetectie hebben afgerond, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Dit rapport kan door de vakman gebruikt worden, om de lekkage op een snelle en doelgerichte wijze op te lossen.

Meer weten over een lekdetectie in Uden? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken!

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons