Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Spijkenisse –
Lekdetectiecentrale spoort lekkages op
zonder sloopwerk

Bespaar op de kosten en laat een lekdetetie uitvoeren. Wij sporen het lek op zonder onnodig
sloopwerk. In de meeste gevallen vergoedt uw verzekeraar de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Spijkenisse

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Schade aan uw huis voorkomen met een lekdetectie in Spijkenisse

Lekkages kunnen op verschillende manieren voor schade aan uw woning zorgen. Niet alleen de lekkage zelf zorgt voor schade. Ook een lekkage opsporen kan voor schade aan muren, vloeren en dakbedekkingen zorgen. Loodgieters beschikken vaak namelijk niet over de technologieën om een lekkage zonder hak- en breekwerk op te sporen. Dit is een van de redenen die het verstandig maakt om voor het uit laten voeren van een lekdetectie in Spijkenisse te kiezen. Onze specialisten beschikken namelijk wel over verschillende hulpmiddelen om een bron te kunnen achterhalen.

Mocht u denken dat een lekdetectie in Spijkenisse uit laten voeren alleen zinvol is bij lekkages rond waterleidingen, dan heeft u het mis. Een lekdetectie kan bijvoorbeeld ook worden uitgevoerd om de bron van een gaslekkage in huis te achterhalen. Een gaslekkage kan voor een explosie- en verstikkingsgevaar zorgen. Iets wat u liever voorkomt!

Manier van werken bij een lekdetectie in Spijkenisse

Nadat onze specialisten een eerste inventarisatie van de situatie hebben gemaakt zetten zij een van onze tools in. Het hangt sterk van het type lekkage in uw woning af, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Voor een lek bij koudwaterleidingen zullen wij andere apparatuur gebruiken, dan bij een lekkage rond warmwaterleidingen. Datzelfde geldt voor het verschil tussen het opsporen van een gaslek en een warmtelek.

Het is gebruikelijk om een gaslek met een rookproef op te sporen. In dit geval wordt er rook in de gasleiding gespoten, om de scheurtjes of gaatjes in de leidingen te achterhalen. Op deze plekken zal het rook uit de leiding komen.

Rapport na afloop van een lekdetectie

Een lekdetectie in Spijkenisse sluiten we af met het overhandigen van een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt heel precies omschreven, waar de bron van een lekkage zich bevindt. Zo kan een loodgietersbedrijf of dakdekker heel doelgericht voor een oplossing zorgen. Bij lekkages is het verstandig om de hulp van een dergelijke vakman zo snel mogelijk in te schakelen. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat de kans op schade aan uw woning minimaal wordt.

Voorkom schade aan uw muren en vloeren, door een lekdetectie in Spijkenisse uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0181-782502

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons