Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Schiedam –
Lekkages worden opgespoord zonder te hoeven slopen!

De Lekdetectiecentrale spoort lekken op met geavanceerde apparatuur! Dankzij onze professionele werkwijze voorkomen we hak- en breekwerk !

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Schiedam

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Een lekdetectie in Schiedam: hoe werkt dit?

Een lekkage in huis kunt u het beste zo snel mogelijk laten verhelpen. Een waterlek zorgt voor waterschade, een gaslek voor explosiegevaar en een warmtelek voor hogere energiekosten. Een lekkage opsporen blijkt vaak echter behoorlijk lastig te zijn! Dit maakt dat men al snel een loodgieter inschakelt voor hulp. De loodgieter zal de muur of vloer openhalen om de exacte bron van de lekkage op te sporen en aan te pakken. Een verstandigere optie is echter het uitvoeren van een lekdetectie in Schiedam. Met een lekdetectie voorkomt u dat er onnodig veel hak- en breekwerk wordt uitgevoerd.

Het uitvoeren van een lekdetectie in Schiedam kan zowel interessant zijn bij een waterlek, als bij een gaslek en een warmtelek. Afhankelijk van het type lek in uw woning, zullen onze specialisten voor een van de geschikte hulpmiddelen kiezen.

Tools voor een lekdetectie in Schiedam

Een lekdetectie in Schiedam kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij een waterlek zal eerst gekeken worden naar het type lekkage. Gaat het om een lekkage rond koudwaterleidingen, of rond warmwaterleidingen? In het eerste geval is het gebruik van ultrasone trillingen de meest logische oplossing. Bij warmwaterleidingen zal men sneller een thermografische camera gebruiken. Deze unieke camera kan ook gebruikt worden voor het oplossen van een warmtelek. Met een thermografische camera worden de temperatuurverschillen tussen de lucht binnen en buiten uw woning goed zichtbaar.

Mocht u te maken hebben met een gaslek in huis, dan is het gebruikelijker om een rookproef in te zetten. Bij een rookproef wordt er rook in de leidingen gespoten. Op plekken waar de rook tevoorschijn komt bevindt zich zeer waarschijnlijk een lek.

Rapport voor het verhelpen van lekkages

Lekkages kunnen door een loodgieter, glaszetter of dakdekker worden opgelost. Ook hierbij is het van het type lekkage afhankelijk, welke klusjesman u het beste kan helpen. Om de klusjesman voor een snelle en doelgerichte oplossing te laten zorgen, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staan onze bevindingen uit de lekdetectie in Schiedam beschreven.

Meer weten over het uitvoeren van een lekdetectie in Schiedam? Laat u informeren door een van onze specialisten!

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons