Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Schagen –
Vakkundige opsporing van lekken!

De Lekdetectiecentrale spoort alle lekken op zonder te hoeven slopen! Schakel ons in voor een lekdetectie en bespaar flink op kosten! Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Schagen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Professionele lekdetectie in Schagen uit laten voeren

Door een professionele lekdetectie in Schagen uit te laten voeren, wordt een lekkage opsporen aanzienlijk eenvoudiger. Vaak is het vrijwel onmogelijk om de bron van een lekkage met het blote oog te achterhalen. Daarbij komt het geregeld voor dat een lekkage pas wordt opgemerkt, als de waterschade al ontstaan is. Waterschade komt onder meer voor in de vorm van schimmelplekken of rottend hout. Iets wat u liever voorkomt! Een lekkage kan echter niet alleen rond uw waterleidingen en afvoer voorkomen. Denk aan een gaslek in huis, een warmtelek, enzovoorts. Ook voor dergelijke lekkages kan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Schagen een slimme keuze zijn.

Werkwijze bij het uitvoeren van een lekdetectie in Schagen

Na een eerste inventarisatie zullen we een geschikt hulpmiddel zoeken voor het uitvoeren van een lekdetectie in Schagen. Het is van het type lekkage afhankelijk, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Een gaslek wordt immers op een andere manier achterhaald, dan een lek rond de afvoer. Bij een gaslek is het gebruikelijk om gebruik te maken van een rookproef. Zo’n rookproef maakt dat er op de plek van het lek rook uit de leiding komt.

Een lekkage rond waterleidingen wordt getraceerd met een thermografische camera of ultrasone trillingen. Hierbij is de thermografische camera enkel geschikt voor warmwaterleidingen. Ook voor het vinden van een warmtelek rond uw woning kan dit type hulpmiddel zeer geschikt zijn. De camera brengt de warmteverschillen in water of lucht heel duidelijk in beeld.

Lekkage verhelpen na een lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie in Schagen voor u hebben uitgevoerd, kunt u deze laten verhelpen. Het oplossen van een lekkage kun u aan een loodgieter, glaszetter of dakbedekker overlaten. Onze bevindingen tijdens de lekdetectie in Schagen zullen we voor u vastleggen in een uitgebreid rapport. Dit maakt het voor de klusjesmannen mogelijk om de lekkage snel en doelgericht voor u op te lossen. Ook voorkomt dit dat zij onnodig veel hak- en breekwerk uitvoeren om de plek van de lekkage te achterhalen.

Ook last van een vervelende lekkage in huis? Laat zo snel mogelijk een lekdetectie in Schagen uitvoeren om de lekkage te verhelpen!

Neem contact op!

Bel 0224-782501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons