Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Rijswijk –
Lekken op professionele wijze opgespoord!

Dankzij de Lekdetectiecentrale blijven onnodige kosten u bespaard! Onze experts maken gebruik van slimme apparatuur waardoor hak- en breekwerk overbodig is.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Rijswijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Meerwaarde van professionele lekdetectie in Rijswijk

Het laten uitvoeren van een professionele lekdetectie in Rijswijk kan u verschillende voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan de schade die u bespaard blijft! Schade ontstaat op het moment dat een loodgieter hak- en breekwerk moet gebruiken om de bron van een lekkage te vinden. Loodgieters beschikken vaak nog niet over moderne technieken om het lek zonder hak- en breekwerk te kunnen achterhalen. Lekdetectiecentrale beschikt wel over deze technieken! Zo is het voor ons mogelijk om een lek zonder schade aan te richten voor u te traceren.

Hierbij hoeft u niet per definitie aan een lek rond de afvoer of leidingen in huis te denken. Het kan bijvoorbeeld ook om een gaslek of een warmtelek gaan. Bij een gaslek is het raadzaam om de lekdetectie in Rijswijk zo snel mogelijk uit te laten voeren. Als gevolg van het gaslek kan er een explosie- of verstikkingsgevaar ontstaan. Het verstikkingsgevaar is het gevolg van het feit dat het koolmonoxide die vrijkomt u een slaperig gevoel kan geven. Tijdens uw slaap kunt u in uw eigen tong stikken.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Rijswijk

Tijdens het uitvoeren van een lekdetectie in Rijswijk maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera. Een thermografische camera brengt warmteverschillen in beeld. Het kan hierbij gaan om verschillen in de temperatuur van water, maar ook van lucht. Dit maakt dit hulpmiddel zowel geschikt voor een lekdetectie rond warmwaterleidingen, als voor het vinden van een warmtelek.

Naast een thermografische camera kunnen onze specialisten ultrasone trillingen, een kleurproef en een rookproef gebruiken. De kleurproef wordt vaak gebruikt voor lekkages rond de dakbedekking van uw woning. Door hier gekleurd water over te spuiten, zal aan de binnenzijde van het dak zichtbaar worden waar de lekkage zich bevindt.

Loodgieter inschakelen na een lekdetectie

Met een lekkage opsporen heeft u schade aan uw woning nog niet voorkomen. Het is daarom sterk aan te raden om kort na het laten uitvoeren van de lekdetectie in Rijswijk een loodgieter in te schakelen. De loodgieter kan de lekkage voor u oplossen, op basis van onze bevindingen. Deze bevindingen zullen we uitgebreid voor u vastleggen in een rapport.

Laat ook de lekkage in uw woning oplossen, door eerst een lekdetectie in Rijswijk uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 070-7820442

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons