Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Rijssen –

We sporen lekkages direct op zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Dankzij onze geavanceerde technologie en deskundige aanpak is hak- en breekwerk niet nodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage waarvan de bron onduidelijk is? Onze speciale lekdetectietechnologie met geavanceerde apparatuur biedt een oplossing zonder de noodzaak van sloopwerk, waardoor u kosten bespaart door het vermijden van onnodige reparaties. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak vergoed door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het opsporen van het lek ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport waarin de lekkages nauwkeurig worden beschreven. Dit rapport biedt een loodgieter een precieze locatie voor de benodigde reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de reparatie van het lek. Daarnaast kunt u het rapport bij uw verzekering indienen, waarbij de kosten voor lekdetectie in de meeste gevallen worden vergoed.

lekdetectie Rijssen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe werkt lekdetectie in Rijssen?

Onze lekdetectiedienst is van essentieel belang om lekkages in gebouwen op te sporen zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, om zelfs de kleinste lekken op te sporen, ongeacht waar ze zich bevinden. Elke methode biedt unieke voordelen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Ons team staat paraat om lekdetectie in Rijssen uit te voeren.

Gedetailleerd verslag

Na de lekdetectie in Rijssen ontvangen klanten een gedetailleerd rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het niet alleen de exacte locatie van de lekken aangeeft, maar ook belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Dankzij deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Rijssen worden vergoed. In het kort, het gedetailleerde rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button