Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Ridderkerk –
Sloopwerk is overbodig! Het lek wordt schadevrij opgespoord.

De Lekdetectiecentrale spoort lekken op met moderne technologieën. Bijkomend voordeel: meestal vergoedt de verzekeraar de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Ridderkerk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Met een lekdetectie in Ridderkerk voorkomt u schade

Wist u dat het laten uitvoeren van een lekdetectie in Ridderkerk u veel schade kan besparen? Niet alleen een lekkage kan voor schade aan uw woning zorgen! Ook een lekkage opsporen resulteert vaak in de nodige schade. Een loodgietersbedrijf zal muren en vloeren openhalen om tot de bron van een lek te komen. Vaak blijkt er veel meer schade aan te zijn gericht, dan hoogstnoodzakelijk was geweest. Dit komt onder meer door het feit dat een loodgieter vooraf niet precies weet, waar gezocht moet worden. Door voor een lekdetectie in Ridderkerk te kiezen wordt deze overbodige schade aan uw woning voorkomen.

Niet alleen bij een lek rond uw waterleidingen komt een lekdetectie in Ridderkerk goed van pas. Ook bij een gaslek of bijvoorbeeld een warmtelek kan een lekdetectie de uitkomst voor u bieden!

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Ridderkerk

Een lekdetectie in Ridderkerk kan met verschillende hulpmiddelen voor u worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera. Dit type camera brengt temperatuurverschillen in beeld. Ideaal voor het traceren van de bron van een warmtelek, of voor het oplossen van een lek rond warmwaterleidingen! Naast een thermografische camera kunnen we ultrasone trillingen gebruiken. Ultrasone trillingen worden doorgaans ingezet bij het oplossen van een lekkage aan koudwaterleidingen of een afvoer.

Bij een gaslek zal een rookproef worden uitgevoerd. In dit geval pompen we rook in uw gasleidingen, om het lek te vinden. Op de plek van het lek zal het rook immers zichtbaar worden. Een vierde hulpmiddel die we kunnen gebruiken is een kleurproef. Ideaal voor het oplossen van een lekkage rond uw dakbedekking.

Rapportage van de uitgevoerde lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie in Ridderkerk voor u hebben uitgevoerd, kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen voor het verhelpen hiervan. Van onze specialisten ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin heel precies omschreven staat waar de lekkagebron zich bevindt. De loodgieter hoeft zo zelf niet meer naar het lek te zoeken en kan direct een passende oplossing bieden. Op deze manier bent u snel verlost van uw lekkage en wordt een onnodige schade aan uw woning voorkomen.

Laat uw woning controleren op lekkages, door regelmatig een lekdetectie in Ridderkerk uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0180-783503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons