Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Papendrecht –

We sporen lekkages direct op zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze is sloopwerk niet nodig.
Vaak worden de kosten voor lekdetectie vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage waarvan de exacte locatie niet duidelijk is? Wij bieden gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur, waardoor hak- en breekwerk overbodig is. Dit bespaart u kosten voor onnodige reparaties. Bovendien dekt uw verzekering vaak de kosten van onze lekdetectieservice.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we het lek hebben gelokaliseerd, ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. Hierin worden de lekken duidelijk aangegeven, zodat een loodgieter precies weet waar reparaties moeten worden uitgevoerd. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen om de lekkage te laten repareren. U kunt het rapport vervolgens doorsturen naar uw verzekering, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt.

Lekdetectie Papendrecht

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Papendrecht?

Lekdetectie is een belangrijke dienst die wordt gebruikt om lekkages in gebouwen op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk. Geavanceerde technologieën en methoden worden ingezet om zelfs de kleinste lekken te lokaliseren, of ze nu in leidingen, muren, daken of vloeren voorkomen. Diverse technieken, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, worden toegepast. Elke methode heeft specifieke voordelen en kan worden afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Ons team staat klaar om lekdetectie in Papendrecht uit te voeren.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie in Papendrecht ontvangt u een uitgebreid rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunt u dit rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij uw verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Papendrecht worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde verslag dat u ontvangt na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 078-7820503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button