Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Oss –
Lekdetectiecentrale spoort het lek schadevrij op!

Onze experts maken gebruik van geavanceerde apparatuur waarmee lekken direct opgespoord worden! Geen hak- of breekwerk nodig!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Oss

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voorkom schade met een lekdetectie in Oss

Lekkages kunnen voor verschillende vormen van schade aan uw woning zorgen. In het bijzonder een lekkage rond waterleidingen, uw dakbedekking of de afvoer. Het vocht trekt in uw muren, vloeren en houten constructies, om voor schimmelplekken of rottend hout te zorgen. Ook een lekkage opsporen kan voor schade zorgen! Loodgieters breken vaak een muur of vloer open, om de bron van het lek te kunnen achterhalen. Dit kan makkelijker, door voor een lekdetectie in Oss te kiezen. Lekdetectiecentrale beschikt over verschillende hulpmiddelen om een lek op te sporen, zonder hak- en breekwerk te moeten gebruiken.

Zo is het uitvoeren van hak- en breekwerk enkel nog noodzakelijk, wanneer de lekkage opgelost wordt. De schade aan uw woning blijft op deze manier beperkt! Door een lekdetectie in Oss uit te laten voeren is de kans op een serieuze waterschade beperkt.

Toepassingen van een lekdetectie in Oss

Niet alleen bij een lekkage aan waterleidingen is het gebruik van een lekdetectie in Oss aan te raden. Ook bij bijvoorbeeld een gaslek kan het verstandig zijn om een lekdetectie uit te laten voeren. Als gevolg van het gaslek kan er een explosie- en verstikkingsgevaar in huis ontstaan. Iets wat u liever voorkomt! Zelf een gaslek achterhalen is enkel mogelijk met een beetje zeepsop, wat u over de leidingen smeert. Dit zorgt voor veel vuil in huis en is lang niet altijd effectief.

Naast een gaslek kan ook een warmtelek opsporen makkelijker gemaakt worden door voor een lekdetectie te kiezen. Met een thermografische camera kan heel precies achterhaald worden, waar de bron zich binnen uw woning bevindt. U kunt op deze plek voor een verbetering van uw isolatie zorgen.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie

Een thermografische camera is een van de hulpmiddelen die we bij een lekdetectie in Oss kunnen gebruiken. Ook het gebruik van een rookproef of een kleurproef en ultrasone trillingen is heel gebruikelijk. Het hangt van de aard van een lek af, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Na afloop van een lekdetectie ontvangt u een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt.

Voorkom ook een onnodige schade aan uw woning, door een lekdetectie in Oss uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons