Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Oosterhout –
Lekken opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk!

De experts van de Lekdetectiecentrale sporen het lek op zonder onnodige schade aan te brengen! Dankzij onze slimme technieken wordt sloopwerk voorkomen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Oosterhout

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Minder schade door een lekdetectie in Oosterhout

Het zal u niet onbekend zijn, dat een lekkage voor een ernstige schade aan uw woning kan zorgen. In het bijzonder een lekkage rond waterleidingen of uw afvoer. Door een lekdetectie in Oosterhout uit te laten voeren kunt u een dergelijke schade voorkomen. Een lekkage opsporen met het blote oog is doorgaans nagenoeg onmogelijk. Vaak wordt er daarom voor gekozen om een loodgieter in te schakelen. Een loodgieter beschikt echter niet over de hulpmiddelen die Lekdetectiecentrale wel heeft. Hierdoor is een loodgieter al snel genoodzaakt om een muur of vloer open te breken om de bron van een lekkage te vinden. Dit zorgt voor extra schade aan uw woning, wat onnodig is!

Een lekdetectie in Oosterhout uitvoeren is niet alleen interessant bij een lek rond uw waterleidingen. Ook een gaslek of een warmtelek kan met een lekdetectie getraceerd worden. Door een warmtelek aan te pakken kunt u het energiegebruik binnen uw huishouden terugdringen.

Hoe wordt een lekdetectie in Oosterhout uitgevoerd?

Voordat wij een lekdetectie in Oosterhout uitvoeren, zullen we altijd een globale inschatting maken van de situatie. Om wat voor type lekkage gaat het? Waar bevindt de bron van de lekkage zich ongeveer? Enzovoorts. Op basis van deze eerste inventarisatie, kiezen we voor het gebruik van een van onze tools. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van ultrasone trillingen. Door naar het tijdverschil tussen het versturen van de trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan te kijken, valt op te maken waar het lek zich bevindt.

Naast ultrasone trillingen kunnen we een thermografische camera, een rookproef of een kleurproef gebruiken. Een thermografische camera is interessant als we een warmtelek voor u moeten opsporen, of bijvoorbeeld naar een lek bij warmwaterleidingen zoeken.

Rapportage over de lekdetectie

Een lekkage opsporen stopt bij Lekdetectiecentrale niet bij het uitvoeren van een lekdetectie in Oosterhout. Zo zullen we u nadien altijd van een uitgebreid rapport voorzien. Dit rapport kan een loodgietersbedrijf gebruiken om de lekkage voor u op te lossen. Doordat u al een lekdetectie heeft laten uitvoeren, hoeft het loodgietersbedrijf zelf niet meer naar de bron van de lekkage te zoeken. Ook kunt u dit rapport gebruiken om de kosten voor het herstel van schade vergoed te krijgen via uw verzekeraar.

Laat ook het lek in uw woning opsporen door een lekdetectie in Oosterhout uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0162-782508

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons