Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Oldenzaal –

We lokaliseren lekkages direct zonder dat er hak- en breekwerk vereist is.

Dankzij onze geavanceerde technologie en kennis is sloop overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage, maar bent u onzeker over de precieze locatie? Onze gespecialiseerde lekdetectiemethoden maken gebruik van geavanceerde technologieën, waardoor het vermijden van hak- en breekwerk mogelijk is. Dit resulteert in besparingen op onnodige reparatiekosten. Bovendien komen de kosten van onze lekdetectieservice vaak in aanmerking voor vergoeding door verzekeringspolissen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra het lek is opgespoord, voorzien wij u van een uitgebreid rapport. Hierin worden de lekken nauwkeurig gelokaliseerd, waardoor het voor een loodgieter duidelijk wordt waar reparaties nodig zijn. Dit rapport stelt u in staat om snel een loodgieter in te schakelen voor de benodigde reparaties aan de lekkage. Bovendien kunt u het rapport gebruiken om een vergoeding aan te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij, aangezien zij vaak de kosten van lekdetectie dekken.

Lekdetectie Oldenzaal

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Oldenzaal?

Lekdetectie in Oldenzaal is een onmisbare service die wordt ingezet om lekkages in gebouwen op te sporen zonder dat daarbij hak- en breekwerk nodig is. Ons team maakt gebruik van geavanceerde technologieën en methoden, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, om zelfs de kleinste lekken op te sporen, of ze zich nu bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Elke methode heeft specifieke voordelen en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van onze klanten.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie ontvangt u een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over de gelokaliseerde lekken. Dit rapport biedt niet alleen inzicht in de exacte locatie van de lekken, maar ook belangrijke gegevens zoals de omvang en mogelijke oorzaken ervan. Hierdoor kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunt u dit rapport gebruiken om uw verzekering op de hoogte te stellen, aangezien deze vaak de kosten van lekdetectie dekt. In het kort, het gedetailleerde rapport dat u ontvangt na lekdetectie biedt waardevolle informatie en fungeert als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en op te lossen.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button